Închide meniul

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Liviu Ganea: „Nici la mediocri nu te pot încadra!” Dialog „încins” în direct la TV

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2023, 12:20

Reclamă
Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Liviu Ganea: Nici la mediocri nu te pot încadra!” Dialog încins” în direct la TV

Adrian Mititelu, dezvăluiri dramatice

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Liviu Ganea, într-un dialog „încins” la TV. Patronul de la FC U Craiova 1948 nu s-a mai putut abține și i-a adresat cuvinte grele fostului atacant de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a remizat în prima rundă din 2023. Oltenii au încheiat la egalitate cu UTA, scor 1-1, și rămâne la opt puncte distanță de ultimul loc de play-off, ocupat de Sepsi.

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Liviu Ganea, în direct la TV

Adrian Mititelu și Liviu Ganea au avut un dialog extrem de tensionat. Fostul atacant de la Dinamo și CFR Cluj a declarat că FC U Craiova 1948 nu are șanse la play-off, fapt care l-a „aprins” pe patronul oltenilor.

Astfel, după declarația fostului jucător, Mititelu a intrat în direct și l-a desființat pe acesta, deși Ganea a încercat să își motiveze declarația.

Adrian Mititelu: ”A fost un fotbalist mediocru, nici la mediocri nu te pot încadra. Acum văd că ești specialist, ești nespecialist”.

Reclamă

Liviu Ganea: ”Unde mi-am dat eu cu părerea?”.

Adrian Mititelu: ”A fost și el pe acolo, pe la Dinamo și CFR. A fost un fotbalist mediocru și vorbește doar de rău despre echipa mea”.

Liviu Ganea: ”Eu nu am nimic cu echipa dumneavoastră. Dumneavoastră m-ați apreciat foarte mult, că am fost liderul generației ’88”.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu: ”Ne-am dominat toți adversarii, aproape pe toți, dar am avut ghinioane. A spus că de ce să ne gândim noi la play-off, de ce să nu ne gândim la play-off? Am șase jucători care pot juca la orice echipă din România”.

Liviu Ganea: ”Eu am vorbit după ce am văzut aseară. O echipă care ajunge în play-off trebuie să aibă constanță. E clar că are valoare echipa, dar lipsește ceva”, au declarat cei doi, la sport.ro.

Adrian Mititelu, debusolat după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1

Adrian Mititelu s-a arătat debusolat după meciul FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1, din etapa a 22-a din Liga 1. Oltenii au început anul 2023 cu o remiză pe teren propriu. Echipa lui Nicolo Napoli a condus cu 1-0 după golul lui Baeten, dar UTA a smuls un punct pe final, grație reușitei lui Postolachi.

Patronul clubului din Bănie trage un semnal de alarmă în privința retrogradării. Mititelu se teme de gândul că formația olteană ar putea ajunge în liga a 2-a.

„Un punct e foarte bun. Cum să nu ajute pe nimeni? Ajută ambele echipe. Am luat un punct cu o echipă foarte bună. Eu vă spun că este una dintre cele mai incomode echipe cu care am jucat acasă. Cu un antrenor foarte bun, care îi organizează foarte bine.

M-am temut foarte mult de acest joc. După ansamblul jocului, trebuia să câștigăm. Dacă câștigam, nu se supăra nimeni. Și ei au venit peste noi, și noi puteam să facem 2-0, de cel puțin două ori.

Poate suferim puțin și pentru că am avut un singur meci amical în această perioadă. Ei au avut mai multe. UTA este o echipă foarte grea, chiar dacă este acolo jos. O să jucăm și cu ei în Cupă, în aprilie. Dacă jucam cu CFR sau FCSB nu ne era atât de greu, cât ne-a fost cu UTA, pentru că sunt specialiști în a juca în deplasare.

Reclamă

Avem nevoie de foarte multe meciuri pentru ca echipa să crească. Are calitate. Vă garantez. Astăzi a jucat la 60-70% din ce poate. Acest rezultat ne ia ultimul vis: ne agățam de play-off. Știți că speranța moare ultima, dar acum ne-am liniștit.

Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în zona retrogradării. Două meciuri proaste, două nenorociri și vorbim de altceva”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și