Închide meniul

Adrian Mititelu l-a ironizat pe Dan Şucu: „Promovează berea Giuleştina, berea Colentina!”. Ce l-a surprins la Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2023, 19:55

Reclamă
Adrian Mititelu l-a ironizat pe Dan Şucu: „Promovează berea Giuleştina, berea Colentina!. Ce l-a surprins la Rapid

Adrian Mititelu aşteaptă o decizie favorabilă la recurs

Adrian Mititelu, patron FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu l-a ironizat pe Dan Şucu. Finanţatorul lui FC U Craiova 1948 este surprins de ceea ce a văzut la Rapid, în pauza competiţională. Nu îşi explică de ce giuleştenii nu au plătit sume impresionante pentru a-i aduce întăriri lui Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu i-a transmis patronului de la Rapid că nu va putea cumpăra niciodată jucători de la el. Pe Andrea Compagno l-a vândut la FCSB pentru 1.5 milioane de euro.

Adrian Mititelu l-a ironizat pe Dan Şucu

Dan Şucu şi Victor Angelescu încă nu au făcut niciun transfer în 2023. Gicu Grozav este primul jucător care ar putea ajunge sub comanda „Briliantului”.

Mă aşteptam la Rapid (n.r. la mai multe transferuri). Am văzut acolo proiecte de management, de marketing. Mă aşteptam la Rapid că se întâmplă ceva bun, nu neapărat ca să cumpere de la noi, că nu au cum să cumpere de la noi. Noi avem alte tarife!

Sunt surprins de domnul Şucu, care este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai României. Am văzut că a promovat berea Giuleştina, berea Colentina. Dar mă aşteptam ca Rapidul, care după părerea mea este clubul cel mai bine conturat acum, cu suporterii, atmosfera… această renaştere. Pare cel mai de succes club din Românie ca şi chestiune generală, pentru că suporterii fac lor. Suporterii fac tot„, a declarat Adrian Mititelu.

Reclamă
Reclamă 4

Patronul oltenilor a vorbit despre situația lui Bauza și susține că are o ofertă de la FCSB chiar mai bună decât cea primită pentru Compagno. În vară, Adrian Mititelu accepta oferta lui Gigi Becali și îl vindea pe atacantul italian pentru 1,5 milioane de euro.

În cazul lui Bauza însă, omul de afaceri este hotărât să nu mai accepte nicio propunere venită de la FCSB.

Juan Bauza, ofertat de FCSB

Bauza are o ofertă din România și întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deși e foarte generoasă. Da, este de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei și suporterilor.

Reclamă

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliștii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, prețul pentru Bauza e prețul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el.

În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare cu FCSB. În iarnă n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el, doar mai întreabă despre el”, a declarat Adrian Mititelu.

Reacţia oficială a celor de la Rapid, despre un posibil transfer al lui Gicu Grozav

Victor Angelescu i-a apreciat calităţile lui Gicu Grozva, şi a dezvăluit că şi Adrian Mutu ar fi încântat să-l aibă sub comanda sa pe mijlocaşul de 32 de ani. Cu toate acestea, oficialul trupei bucureştene a dezvăluit că echipa sa nu este interesată de transferul fostului internaţional român.

Mie îmi place Grozav, știu că și lui Adi îi place. De altfel numeni nu poate spune că nu este atras de un astfel de fotbalist, unul de valoare. Dar în acest moment Rapid nu este interesată de aducerea lui Grozav.

Se lasă impresia că mutarea ar fi iminentă, dar vă spun cât se poate de sincer că nu este real. Sper să facem un transfer sau două în această iarnă”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

În acest sezon, Gicu Grozav a bifat 23 partide pentru „lupii galbeni”, în toate competiţiile. Mijlocaşul a reuşit să marcheze şi şapte goluri pentru trupa lui Nae Constantin.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 25 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și