Închide meniul

Adrian Mititelu l-a taxat pe Eugen Neagoe, după ce antrenorul s-ar fi înțeles cu Universitatea Craiova: „El și-a dorit să vină la noi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2022, 15:04

Adrian Mititelu l-a taxat pe Eugen Neagoe, după ce antrenorul s-ar fi înțeles cu Universitatea Craiova: El și-a dorit să vină la noi!”

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care un titular de la FC U Craiova 1948 vrea să se lase de fotbal

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu l-a taxat pe Eugen Neagoe, după ce antrenorul este tot mai aproape de a semna cu Universitatea Craiova. Patronul de la FC U Craiova 1948 susține că „Geană” și-a dorit să antreneze echipa sa, înainte de a fi ofertat de Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe este pe punctul de a pleca de la U Cluj pentru a semna cu Universitatea Craiova. Tehnicianul este alesul lui Mihai Rotaru pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi, antrenor care a demisionat la începutul acestei luni.

Adrian Mititelu l-a luat la țintă pe Eugen Neagoe, după ce antrenorul aproape a semnat cu Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a declarat că Eugen Neagoe și-a manifestat simpatia pentru echipa sa, până când a primit oferta de la Universitatea Craiova. Patronul de la FC U Craiova a dezvăluit că avea în plan să-l numească pe banca echipei sale, în trecut, antrenorul fiind un suporter al trupei din Bănie.

Mai mult decât atât, Mititelu s-a declarat amuzat de afirmațiile lui Neagoe, legate de faptul că este visul său să o pregătească pe Universitatea Craiova, în condițiile în care patronul era la curent cu declarațiile acestuia din trecut.

„Am văzut că Eugen Neagoe a zis că se întoarce, că a jucat la ei, că a făcut… La niște prieteni de ai mei spunea că a jucat la noi. Acum văd că a jucat la CSU. A jucat la primii la care se duce. Dacă îl angajam la noi spunea că a jucat la noi. Dacă se duce la CSU spune că a jucat la ei.

Reclamă

Echipa pe care o conduc acum este din punct de vedere sportiv, succesoarea echipei la care a jucat Neagoe.

Nu m-a iritat (n.r. declarația lui Eugen Neagoe). E hazlie, pentru că noi avem niște prieteni comuni și el și-a dorit foarte mult să vină la noi în perioada asta. Mă rog, a fost o chestiune…

La un moment dat am vrut să-l pun, dar nu a fost să fie. Și el, cel puțin din ce a transmis, acestor prieteni ai mei că el e cu noi și noi suntem, noi dregem. Acum, când am văzut că de fapt este cu… mă rog”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Neagoe face tot posibilul pentru a semna cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe face tot posibilul pentru a semna cu Universitatea Craiova, și astfel a ajuns la decizia de a denunța contractul pe care îl are cu U Cluj. Oficialii ardeleni nu au fost de acord cu rezilierea înțelegerii pe cale amiabilă.

„Este adevărat că Radu Constanțea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunț eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj și nu mă mai întorc.

Știu foarte bine ce contract am semnat și știu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunați, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă. Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Acum când vorbesc cu domneavoastră la telefon mă îndrept spre casă de la Cluj. Am discutat și cu liderii de galerie ai lui U Cluj și le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înțeles, deși știu bine că ei și-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a declarat Eugen Neagoe, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu l-a atacat pe Eugen Neagoe
  • Ce a declarat patronul din Bănie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și