Închide meniul

Adrian Mititelu, mesaj de luptă pentru Gigi Becali înainte de FCSB – FC U Craiova 1948: „Nu mi-e frică! Suntem puternici”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2022, 21:33

Reclamă
Adrian Mititelu, mesaj de luptă pentru Gigi Becali înainte de FCSB – FC U Craiova 1948: „Nu mi-e frică! Suntem puternici

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu i-a transmis un mesaj de luptă lui Gigi Becali înaintea meciului dintre cele două echipe. FCSB – FC U Craiova 1948, duel din etapa a 3-a a Ligii 1, a fost mutat duminică, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul oltenilor este încrezător că poate reuşi surpriza şi să îl încurce pe Nicolae Dică, cel care a debutat cu o victorie în cel de-al doilea mandat pe banca roş-albaştrilor. Etapa trecută, FC U Craiova 1948 a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1.

Adrian Mititelu, mesaj de luptă pentru Gigi Becali înainte de FCSB – FC U Craiova 1948

FCSB e favorită, dar le va fi greu cu noi. FCSB are jucători de valoare, este o echipă cu anvergură europeană, dar și noi suntem puternici acum. Sincer, nu-mi mai e frică de niciun adversar din România, dar asta nu înseamnă că suntem invincibili. Anul trecut îmi era teamă când jucam cu FCSB sau cu CFR Cluj. Acum e posibil orice.

Suntem pregătiți să facem un meci bun duminică. Nu cred că va surpriză mare dacă nu va câștiga FCSB„, a declarat Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Finanţatorul alb-albaştrilor vrea în play-off şi anunţă că are amintiri plăcute din deplasările pe care le-a avut la Bucureşti.

Reclamă

Nu am nicio ambiție personală să-l bat pe Gigi Becali. Noi avem nevoie de puncte și de continuitate. Avem șanse reale să intrăm în play-off anul ăsta, dar dacă nu ajungi în grupele Conference League nu ai făcut nimic.

Pentru mine, întotdeauna deplasările la București, pentru meciurile cu Steaua au fost deosebite. Am mers de la 12-13 ani la meciurile pe care Universitatea Craiova le-a jucat în Ghencea. Aveam o satisfacție aparte„, a mai spus patronul lui FC U Craiova 1948.

FCSB e fără victorie în această ediţie de campionat. A remizat cu nou-promovata U Cluj (1-1) şi a fost învinsă de Rapid (0-2).

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – FC U Craiova 1948 a fost mutat la o oră neobișnuită

FCSB – FC U Craiova 1948 a fost mutat duminică, la o oră neobișnuită pentru fotbalul românesc. Partida de pe Arena Națională, din etapa a 3-a din Liga 1, se va juca începând cu ora 22:30. Propunerea vicecampioanei a fost acceptată de LPF, deși oltenii s-au opus categoric.

Inițial, meciul de la București trebuia să se joace luni, de la ora 21:30, dar programul aglomerat al FCSB-ului le-a dat planurile peste cap organizatorilor. FCSB va juca miercuri în deplasare cu slovacii de la Dunajska Streda, în turul 3 preliminar din UEFA Conference League.

Vom încerca să jucăm meciul de luni (n.r. cel din Liga 1 cu FC U Craiova 1948), duminică. Pentru că miercuri jucăm iar„, a fost anunțul făcut de Gigi Becali, la Pro Arena.

LPF a aprobat solicitarea FCSB-ului! Meciul dintre FCSB și FC U Craiova 1948, de pe Arena Națională, se va disputa duminică, de la ora 22:30.

În urma reprogramării meciului de pe Arenă, și celelalte partide de duminică au suferit modificări. Prima partidă a zilei, Petrolul – Sepsi, a fost mutată de la 18:30 la 18:00, în timp ce al doilea duel, Universitatea Craiova – Rapid, va începe la 20:15, ci nu la 21:30 cum era stabilit inițial, a anunțat LPF.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și