Închide meniul
UPDATE

FCSB – FC U Craiova 1948 a fost mutat duminică, la o oră neobișnuită pentru fotbalul românesc! LPF a aprobat solicitarea clubului lui Gigi Becali

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 14:52

Reclamă
FCSB – FC U Craiova 1948 a fost mutat duminică, la o oră neobișnuită pentru fotbalul românesc! LPF a aprobat solicitarea clubului lui Gigi Becali

Risto Radunovic a marcat golul calificării cu Saburtalo

FCSB s-a calificat în turul 3 din Conference League / Hepta

FCSB – FC U Craiova 1948 a fost mutat duminică, la o oră neobișnuită pentru fotbalul românesc. Partida de pe Arena Națională, din etapa a 3-a din Liga 1, se va juca începând cu ora 22:30. Propunerea vicecampioanei a fost acceptată de LPF, deși oltenii s-au opus categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, meciul de la București trebuia să se joace luni, de la ora 21:30, dar programul aglomerat al FCSB-ului le-a dat planurile peste cap organizatorilor. FCSB va juca miercuri în deplasare cu slovacii de la Dunajska Streda, în turul 3 preliminar din UEFA Conference League.

FCSB – FC U Craiova 1948 a fost mutat duminică, la o oră neobișnuită pentru fotbalul românesc

Update 14.50: LPF a aprobat solicitarea FCSB-ului! Meciul dintre FCSB și FC U Craiova 1948, de pe Arena Națională, se va disputa duminică, de la ora 22:30.

În urma reprogramării meciului de pe Arenă, și celelalte partide de duminică au suferit modificări. Prima partidă a zilei, Petrolul – Sepsi, a fost mutată de la 18:30 la 18:00, în timp ce al doilea duel, Universitatea Craiova – Rapid, va începe la 20:15, ci nu la 21:30 cum era stabilit inițial, a anunțat LPF.

Gigi Becali anunțase încă din această dimineață că va face cerere la LPF pentru ca partida cu FC U Craiova să fie mutată duminică. Totuși, oltenii nu sunt de acord cu acest scenariu, iar lucrurile vor trebui lămurite cât mai repede cu oficialii LPF.

Reclamă

Etapa a 3-a din Liga 1 începe astăzi, cu meciurile FC Argeș – U Cluj (18:30) și Farul – Chindia (21:30). Duminică, în ziua în care FCSB vrea să mute meciul cu FC U Craiova, se mai dispută Petrolul – Sepsi (18:30) și Universitatea Craiova – Rapid (21:30).

Dunajska Streda – FCSB ar urma să se joace, în Slovacia, cu o zi mai repede decât s-a crezut inițial. S-ar fi ajuns la un acord pentru programarea lui miercuri, pe 3 august.

Vom încerca să jucăm meciul de luni (n.r. cel din Liga 1 cu FC U Craiova 1948), duminică. Pentru că miercuri jucăm iar„, a fost anunțul făcut de Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este fără victorie în noua ediție a Ligii 1. În prima etapă, roș-albaștrii s-au încurcat cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1. Duminică, FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, din Giulești, scor 0-2, la finalul căruia Toni Petrea l-a sunat pe patron și l-a anunțat că își dă demisia.

Latifundiarul din Pipera a comentat și calificările pe linie obținute de echipele din România. Știe de ce FCSB, Universitatea Craiova, CFR Cluj și Sepsi nu au avut probleme în turul 2 preliminar al Conference League.

Am căzut cu echipe slabe. Nu numai noi, toți. Jucăm cu echipe slabe. Acum e acum. Nici acum nu e foarte greu„, a mai spus patronul lui FCSB.

FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League

FCSB – Dunajska Streda este meciul din turul 3 preliminar al Conference League. Misiunea elevilor lui Nicolae Dică se anunţă a fi una mult mai dificilă decât cea pe care au avut-o cu Saburtalo Tbilisi.

FCSB se va duela cu slovacii de la Dunajska Streda în turul al treilea preliminar. După ce s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Vikingur, slovacii de la Dunajska Streda s-au impus şi în retur cu acelaşi scor.

Dunajska Streda a terminat pe locul patru în Slovacia în stagiunea precedentă. Dunajska are un lot cotat în total la 11,7 milioane de euro.

Cel mai valoros jucător din lotul lui Dunajska e mijlocașul central maghiar Zsolt Kalmar, în vârstă de 27 de ani, cotat la 800.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și