Închide meniul

Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 martie 2024, 21:43

Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?

Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!

Adrian Mititelu, într-un interviu pentru FCU Craiova

Adrian Mititelu a susţinut că Alex Mitriţă e cel mai bun fotbalist român. Patronul lui FCU Craiova l-a lăudat şi pe Andrei Ivan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu a punctat că ar vinde jucători la Universitatea Craiova, în cazul în care Mihai Rotaru i-ar face oferte bune.

Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”

Pentru mine, Alex Mitriţă este un mare fotbalist. Un fotbalist foarte bun şi cred că la ora asta este cel mai bun fotbalist român. Cel mai în formă fotbalist român, undeva la egalitate cu Coman şi cu Olaru, dar Mitriţă are ceva aparte”, a declarat Adrian Mititelu într-un interviu pentru FCU TV.

Întrebat dacă există posibilitatea să vândă jucători la Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a răspuns că da. „De ce să nu dau? Dacă domnul Rotaru are bani şi vrea să cumpere, dau, de ce să nu dau? Mie îmi dă cineva bani de la Craiova? Pe mine mă costă 3 milioane pe an diferenţa dintre ce produce şi ce cheltuie clubul şi, deja, sunt 12-13 milioane cheltuite de la revenirea în prima ligă”, a punctat Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu nu s-a sfiit să îi laude pe jucătorii lui Mihai Rotaru. Patronului lui FCU îi plac foarte mult Mitriţă şi Ivan.

Reclamă

Într-o zi n-o să mai fie nici Mitriţă, nici Ivan, să vedem pe cine mai simpatizează ei”

Adrian Mititelu i-a criticat pe fanii olteni. Atât pe cei care susţin FCU Craiova, cât şi pe cei care susţin echipa patronată de Mihai Rotaru. Despre fuziune Adrian Mititelu a spus că e imposibilă.

Am văzut că se întâmplă la fel şi cu Mitriţă, şi cu Ivan. ‘Nu e bun Mitriţă, nu e bun Ivan’, nu le place lor, marii analişti de fotbal.

Într-o zi n-o să mai fie nici Mitriţă, nici Ivan, să vedem pe cine mai simpatizează ei. Ei sunt veşnic nemulţumiţi, au acest slogan, ‘nu ne meritaţi pe noi, suporterii’. Dar ce-aţi făcut voi, suporterii, pentru echipa asta?

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: cu fuziunea) Cu fuziunea, v-am zis, nu se poate. Oraşul e deja împărţit în două, s-a terminat, este imposibilă fuziunea.

Şi Ivan este un fotbalist foarte bun, eu sunt surprins că Ivan nu joacă”, a mai spus Mititelu în interviul respectiv.

„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”

Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica, după declaraţiile „tăioase” ale patronului de la FCU Craiova. Mititelu nu a fost de acord cu comentariile făcute de fostul internaţional după meciul pierdut de echipa sa la Ploieşti, cu Petrolul.

FCU Craiova se află pe loc de baraj după prima etapă de play-out, iar situaţia nu este deloc roz la echipa pregătită de Nicolo Napoli.

Reacţia lui Basarab Panduru nu a întârziat să apară, iar fostul internaţional l-a „înţepat” pe Mititelu, spunând că nu poate să se supere pe un fan. Panduru a mai spus şi că nu are de ce să se supere, după declaraţiile lui Mititelu, căruia i-a dorit să nu mai piardă bani de anul viitor.

„Nu, nu mi se pare că e nimic. Omul a spus că crede el. N-ai… Sunt pus într-o situaţie ingrată. Mă pui să mă supăr pe un fan, nu poţi să te superi pe fani. Moda se mai schimbă, dar văd că acum moda e să te bagi în fotbal şi să plângi că pierzi bani. Pot să-i spun un lucru, aşa ca prieten, de la anul îi doresc să nu mai piardă niciun ban.

Când îţi dai cu părerea pe la TV, de vreo 15 ani cred, se poate să fie şi nemulţumiţi, dar nu cred că am de ce să mă supăr”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu, replică tăioasă pentru Basarab Panduru: „Să comenteze după ce prinde trei meciuri pe bancă în Liga 1”

Adrian Mititelu a avut o replică tăioasă pentru Basarab Panduru. Patronul celor de la FCU Craiova a auzit declarațiile date de fostul internațional român, după meciul pierdut de olteni la Ploiești.

Basarab Panduru a criticat jocul echipei lui Nicolo Napoli după meciul cu Petrolul Ploieşti și susține că ar fi oportună schimbarea antrenorului, mai ales că întrecerea internă a luat pauză, pentru disputarea meciurilor echipelor naționale.

„Am văzut declarația lui Panduru, aș fi vrut să comenteze după ce prinde și el trei meciuri pe bancă în Liga 1. Așa, de la televizor, oricine poate să vorbească, să își dea cu părerea, e foarte ușor cu vorba, dar mai greu cu fapta. Nu antrenează pe nicăieri.

Văd că e o modă acum ca toți antrenorii care n-au făcut nimic să devină jurnaliști. Îmi pare rău, am fost fan al jucătorului Basarab Panduru, dar ca antrenor ce a făcut?! De la televizor e foarte simplu.

Am băgat 3 milioane de euro, să vină și alții să vadă cât de greu e în fotbal! E foarte ușor să vorbești de pe margine”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și