Închide meniul

Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după victoria cu Petrolul: „Domnule Pârvu, nu ai controlat nimic”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 21:17

Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după victoria cu Petrolul: Domnule Pârvu, nu ai controlat nimic”

Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după victoria cu Petrolul.

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după victoria cu Petrolul. Patronul de la FCU Craiova a vorbit despre partida din etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCU Craiova și Petrolul Ploiești s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0. Partida care s-a jucat în Bănie a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după victoria cu Petrolul. Mesajul patronului de la FCU Craiova

După duelul dintre cele două formații, Adrian Mititelu a menționat faptul că, în opinia sa, duelul a fost unul tensionat și viu. Totodată, acesta i-a dat o replică antrenorului de la Petrolul, care menționase faptul că echipa sa a jucat mai bine decât cea pregătită de Giovanni Costantino.

„O seară foarte tensionantă și foarte emoționantă. Un meci viu disputat. Niște sentimente de emoție și de teamă rar m-au încercat. Azi am fost și noi vioara întâi. Au avut și ei ocazii mari, dar victoria noastră e bine meritată. Astăzi am fost mai buni ca ei. Chiar dacă au jucători buni. FCU a câștigat pe drept!

Să ne aducem aminte cum a câștigat Petrolul în Giulești. Cu norocul de pe lume. Că am văzut că a zis că a controlat meciul. Domnule Pârvu, nu ai controlat nimic! Ai avut câteva ocazii”, a spus Adrian Mititelu, după meci

Reclamă

După această partidă, FCU Craiova s-a apropiat la doar câteva puncte de locurile de play-off din Liga 1. Echipa lui Adrian Mititelu este acum pe poziția a 9-a, cu 27 de puncte, la doar 2 lungimi de U Cluj, care ocupă ultimul loc care duce în play-off.

Vladislav Blănuță a marcat fără să vrea în FCU Craiova – Petrolul 2-0. Imagini uluitoare de la meciul din Bănie

Vladislav Blănuță a marcat fără să vrea în FCU Craiova – Petrolul 2-0. Tânărul atacant al echipei patronate de Adrian Mititelu a fost protagonistul unui moment cum rar se vede în lumea fotbalului.

Duelul dintre FCU Craiova și Petrolul a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1. Partida din Bănie a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În acest meci, scorul a fost deschis abia în minutul 78, de o reușită a lui Achim. Totuși, cea mai uluitoare fază a acestei partide avea să vină în minutul 90+1.

La momentul respectiv, portarul de la Petrolul Ploiești a prins balonul în mână și a mers aproape de marginea careului, pentru a degaja mingea. Totuși, acesta a comis o eroare incredibilă și a trimis balonul direct în Vladislav Blănuță (VEZI AICI IMAGINI).

După această eroare, mingea s-a ciocnit direct de jucătorul de la FCU Craiova și a ajuns în poarta apărată de Zima. Astfel, putem spune că portarul „lupilor galbeni” a comis gafa sezonului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și