Închide meniul

„E capricios! Nu poți să-l vinzi mai departe”. Gigi Becali, avertizat în privința lui Juan Bauza

Cosmin Olteanu Publicat: 19 ianuarie 2023, 8:45

Reclamă
E capricios! Nu poți să-l vinzi mai departe”. Gigi Becali, avertizat în privința lui Juan Bauza

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Marius Avram, fostul arbitru FIFA, îl avertizează pe Gigi Becali în privința lui Juan Bauza, mijlocașul celor de la FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali își dorește cu tot dinadinsul să-l aducă pe Juan Bauza (26 de ani) la FCSB, motiv pentru care a făcut o ofertă de două milioane de euro clubului patronat de Adrian Mititelu.

Gigi Becali, avertizat în privința lui Juan Bauza

Marius Avram susține că două milioane de euro este o sumă mare pentru un transfer în campionatul intern. Totodată, îi atrage atenția lui Gigi Becali la faptul că Juan Bauza este un jucător capricios, care, din cauza vârstei, nu mai este vandabil.

„Este o sumă foarte mare pentru un transfer intern. FCSB continuă seria transferurilor uimitoare din punct de vedere financiar, al doilea transfer de la Craiova peste 1 milion, după Compagno.

E un jucător valoros, un pic mai bun decât ceilalți. Dar nu poți să-l vinzi mai departe. Ceea ce este cert este că Bauza e un jucător valoros. E posibil să fie și o licitație. E un pic capricios. În formă maximă, a făcut diferența”, a declarat Marius Avram, pentru prosport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu: „Nu se pune problema să plece acolo!”

„Nu am nicio ofertă din afara țării, decât întrebări. «Domne, cât costă Bauza?». După aia: «Pa, la revedere!» Dar, în schimb, există o echipă din România care-l dorește, dar nu se pune problema să plece acolo. Nu se poate.

(n.r. Vă referiți la FCSB?) Nu comentez. Nu zic eu nimic. Vreau să se bucure suporterii lui FCU, nu ai FCSB-ului de Bauza. Deși e o ofertă importantă, mă gândesc și la suporterii noștri care au fost chinuiți, asupriți. Că pleacă afară e altceva. Și așa i-am îmbolnăvit cu Campagno, dacă îi îmbolnăvesc și cu Bauza… La vară sunt șanse mari să plece afară. Dincolo de bani există mândrie, orgolii”, a declarat, recent, Adrian Mititelu, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și