Închide meniul

Adrian Mititelu, reacţie vehementă după ce a pus „FC Steaua Bucureşti” pe fanion: „Să mă dea în judecată CSA!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 9:16

Adrian Mititelu, reacţie vehementă după ce a pus „FC Steaua Bucureşti pe fanion: „Să mă dea în judecată CSA!

Adrian Mititelu, reacţie vehementă după ce a pus "FC Steaua Bucureşti" pe fanion

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / Colaj Hepta/Facebook

Adrian Mititelu a avut o reacţie vehementă după ce a pus, în dreptul numelui FCSB-ului, „FC Steaua Bucureşti” pe fanionul de joc. Patronul lui FC U Craiova 1948 i-a luat din nou apărarea lui Gigi Becali în „războiul” cu oficialii clubului Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu a precizat că nu este prima oară când cere să se folosească denumirea „Steaua” în disputele cu vicecampioana Ligii 1. Omul de afaceri i-a transmis juristului „militarilor”, Florin Talpan, că nu se teme de repercusiuni. „Să mă dea în judecată!”, a răbufnit finanţatorul grupării din Bănie.

Adrian Mititelu, reacţie vehementă după ce a pus „FC Steaua Bucureşti” pe fanion

Mititelu e sigur că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

Eu așa am făcut întotdeauna. Nu e prima dată. Această echipă Steaua București eu o cunosc foarte bine, știu ce abuzuri s-au făcut, ce interpretări abuzive s-au făcut.

E gestul unui om care știe ce se întâmplă. Mi-am asumat această chestie, să mă dea în judecată cei de la CSA Steaua„, a reacţionat Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Reclamă

Şi Adrian Mititelu are probleme şi este nevoit să schimbe numele şi a siglei echipei pe care o patronează, după o decizie a instanţei.

Nu ne schimbăm numele în Oltenia Craiova, a fost doar o idee, am aruncat-o pe piață ca să văd cum reacționează lumea. «FCU» va rămâne, nu va lipsi din conținutul noului nume. E o decizie pe care o vom lua după ce vom analiza mai multe aspecte, vedem ce zic și fanii„, a precizat omul de afaceri.

FC U Craiova 1948 a pierdut meciul cu FCSB, scor 1-3, din prima etapă a Ligii 1. Pentru alb-albaştri urmează confruntarea cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3

FCSB a avut un start perfect de meci. David Miculescu a deschis scorul, în minutul 8, după un corner executat de Florinel Coman. „Mbappe de România” a dublat avantajul roş-albaştrilor dintr-un penalty scos tot de el. Coman a şutat pe centrul porţii de la punctul var şi vicecampionii conduceau cu 2-0 încă din minutul 17.

Darius Olaru s-a accidentat chiar înainte de pauză şi a fost înlocuit cu Malcom Edjouma. De la vestiare nu a mai venit nici Florinel Coman, înlocuit cu Cordea. Cei doi jucători intraţi pe parcurs au colaborat la golul de 3-0. Francezul şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 60. Cu un sfert de oră înainte de final, Sidibe a redus din diferenţă din penalty.

S-a terminat 3-1 şi FCSB a avut startul de sezon pe care şi-l dorea. Pentru trupa lui Charalambous urmează chiar derby-ul cu Dinamo.

În opinia mea am întâlnit cea mai puternică echipă din România Ne-au fost net superiori. Când a scăpat Sidibe, putea să fie 3-2, puteam să revenim, mai erau şase-şapte minute însă nu s-a întâmplat asta. Noi nu am făcut faţă presiunii, iar FCSB a fost mai bună decât noi astă-seară.

Am început jocul timoraţi, am primit două goluri foarte repede. Din păcate pentru noi atât am putut astă seară. Sigur că putem redresa, noi încercăm. Eu sunt antrenorul secund şi încerc să ajut. Aştept antrenorul. Noi o să revenim, ştim că avem calitate. Nu jucăm în fiecare etapă cu FCSB şi mergem la Sepsi să luăm puncte”, a declarat Florin Drăgan, cel care asigură interimatul la echipa lui Mititelu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și