Închide meniul

Adrian Mititelu s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – FC U Craiova 1-1: „Lucrurile sunt infinit mai rele! Demisia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 octombrie 2023, 18:36

Adrian Mititelu s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – FC U Craiova 1-1: „Lucrurile sunt infinit mai rele! Demisia!

Adrian Mititelu s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi - FC U Craiova 1-1

Hepta

Adrian Mititelu s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – FC U Craiova 1-1. Patronul oltenilor a lansat un atac furios la adresa lui Kyros Vassaras, căruia i-a cerut demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a contestat dur decizia lui Iulian Dima de a decide să nu îl elimine pe portarul de la Iaşi, deşi iniţial i-a acordat cartonaşul roşu. Dima a fost chemat de arbitrul de la VAR, Szabolcs Kovacs de a revedea faza. Ulterior, Iulian Dima i-a acordat doar cartonaşul galben lui Ailenei.

Adrian Mititelu s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – FC U Craiova 1-1

Adrian Mititelu a postat un mesaj extrem de dur la adresa arbitrajului şi a cerut demisia şefului CCA.

„VASARASS ! DEMISIA! Motive: Incompetenţa.  Arbitrajul este MULT MAI RAU decat in vremurile de trista amintire! Administrarea arbitrajului în fotbalul românesc se dovedeşte a fi una foarte proastă. În 4 martie 2014 am fost implicat activ în ‘revoluţia administrativă’ din fotbalul românesc.

Toţi cei care am dorit schimbarea am sperat într-o schimbare profundă, nu doar una de formă. Din nefericire, cel putin în privinţa arbitrajului, lucrurile sunt infinit mai rele. Este evident ca domnul Vasarass n-are nicio competenţă în această funcţie şi nu se justifică în niciun fel prezenţa dumnealui în această poziţie”, a scris Adrian Mititelu.

Reclamă

Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1. Giovanni Costantino, salvat la debut de Ibrahim

Poli Iaşi – FCU Craiova, scor 1-1, din etapa a 13-a a Ligii 1, a fost în format LIVE SCORE. Antrenorul Giovanni Costantino, aflat la debutul pe banca lui FCU Craiova, a reuşit să obţină o remiză in extremis pe terenul moldovenilor.

S-au marcat două goluri de senzaţie în disputa din Copou. Alin Roman a deschis scorul în minutul 12, cu un şut de la mare distanţă. Oltenii au primit o lovitură dură şi după o oră de joc, când Lacroix a fost eliminat după un gest nesportiv. Totuşi, echipa lui Mititelu a reuşit să plece neînvinsă. Jibril Ibrahim a şutat perfect, de la peste 25 de metri, şi a stabilit rezultatul final.

FCU Craiova a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie. În clasament, Poli Iaşi se află pe locul 9, cu 15 puncte, iar FCU Craiova este pe 11, cu 14 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și