Închide meniul

Adrian Mititelu sare în apărarea rivalului Mihai Rotaru: „Este o aberație! N-au nicio șansă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 februarie 2023, 11:37

Adrian Mititelu sare în apărarea rivalului Mihai Rotaru: „Este o aberație! N-au nicio șansă!

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu sare în apărarea rivalului Mihai Rotaru, în scandalul cu Ionuț Vînă și Sergiu Hanca. Cei doi jucători au depus memoriu împotriva Universității Craiova și cer daune în valoare totală de 7,5 milioane de euro, pentru perioada în care au fost excluși temporar din lot de Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Memoriile depuse de Vînă și Hanca au fost respinse de Comisia de Soluționare a Litigiilor de la FRF, dar cei doi pot face apel la TAS. În scandalul din Bănie a intervenit și marele rival al lui Mihai Rotaru. Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, nu le dă nicio șansă de câștig celor doi fotbaliști.

Adrian Mititelu sare în apărarea rivalului Mihai Rotaru: „Este o aberație!”

Mititelu dă vina pe impresarii lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Finanțatorul lui FC U Craiova i-a criticat aspru pe cei doi fundași. El a dezvăluit că putea să-i transfere în trecut la echipa sa, dar a refuzat.

„Pretențiile lor sunt absurde!”, a concluzionat Adrian Mititelu, după ce a aflat că Hanca și Vînă au cerut în instanță să primească daune în valoare de 2.5, respectiv 5 milioane de euro.

„Asta arată gradul lor de înțelegere a fenomenului. Și al impresarilor. Pentru că eu cred că este un pont al acestora. Impresarii lor visează cai verzi pe pereți, îi instigă pe jucători să facă fel și fel de nebunii. Și vezi Doamne, faptul că au fost trimiși la echipa a doua, au considerat că este denunțare unilaterală de contract a clubului.

Reclamă

Și probabil că Rotaru când i-a angajat a pus o clauză de reziliere, cu gândul că amândoi vor juca foarte bine și poate va exista o ofertă. Iar ei acea clauză vor să o folosească în favoarea lor.

Dar este o aberație. N-au nicio șansă. Eu cred că Vînă ar trebui să-și facă poze mai multe că joacă pe la Craiova, după ce a fost aruncat pe unde a fost. Și la noi s-a autopropus Vînă, dar eu l-am respins din start. Atunci, înainte de a veni la CSU. Hanca? Și nouă ni l-a oferit cineva. Eu l-am respins din start. Părerea mea este că pretențiile lor sunt absurde”, a spus Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Sergiu Hanca a jucat 12 minute în ultimul meci disputat de Universitatea Craiova în Liga 1, în victoria cu FC Hermannstadt, scor 2-0. În total, Hanca a evoluat în numai două partide oficiale după plecarea lui Mirel Rădoi de la formația olteană.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Ionuț Vînă n-a mai fost folosit deloc de la meciul cu Ocna Mureș, din Cupa României. După partida respectivă, Mirel Rădoi i-a exclus din lot pe Ionuț Vînă, Sergiu Hanca, Andrei Ivan și Jovan Markovic. Ulterior, ultimii doi au fost reprimiți în lot de Mirel Rădoi, la insistențele lui Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru i-a făcut praf pe Sergiu Hanca și Ionuț Vînă: „Au avut mirajul banilor!”

Mihai Rotaru a răbufnit după procesele intentate de Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă împotriva Universităţii Craiova. Cei doi jucători au dat în judecată clubul, considerând că le-au fost încălcate drepturile în momentul în care au fost trimişi la echipa a doua de Mirel Rădoi.

Patronul oltenilor nu îşi explică decizia luată de cei doi jucători. Vînă a cerut nu mai puţin de 5 milioane de euro, în timp ce Sergiu Hanca şi-a dorit să obţină 2.5 milioane de euro.

E o copilărie, e o prostie. Vînă şi Hanca nu s-au antrenat pe coclauri şi în baza noastră. Au fost patru zile. Au prins cantonamentul cu noi. Când nu au prins prima echipă au stat cu noi în cantonament, au mâncat cu noi, au avut preparator. E o copilărie, e o nebunie.

Eu sunt dezamăgit mai mult pentru Vînă, Hanca a venit ca şi mercenar de cuvânt. Face tot ceea ce poate pentru a susţine clubul. Dar nu am avut o perioadă mai lungă de timp să ne cunoaştem. Pe Vînă ştiţi foarte bine de unde l-am luat, era marginalizat la FCSB. I-am dat numărul 10, i-am dat şanse. Să mergi pe drumul ăsta, Vînă, ar trebui să îţi fie ruşine. Ei au avut acest miraj al banilor.

Nu ne-am îndreptat împotriva lui Mirel Rădoi, l-am chemat în garanţie. Acea decizie de a îi pune 3-4 zile în afara lotului îi aparţine antrenorului, nu clubului. Dacă cineva trebuie să plătească, de ce clubul? Mirel Rădoi a luat mereu decizii singur, e comportamentul său„, a declarat Mihai Rotaru, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și