Închide meniul

Adrian Mititelu, scandal uriaş: „Ne daţi lecţii, ce se întâmplă? Vă începeţi discursul: ‘Ceilalți sunt proști, eu cel mai deștept!'” / „Fiţi mai calm!”

Publicat: 30 ianuarie 2023, 21:14

Adrian Mititelu, scandal uriaş: „Ne daţi lecţii, ce se întâmplă? Vă începeţi discursul: Ceilalți sunt proști, eu cel mai deștept!' / „Fiţi mai calm!

Adrian Mititelu, dezvăluiri dramatice

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititelu, scandal uriaş în direct la TV
  • Patronul celor de la FC U Craiova a avut un schimb de replici dure cu un moderator de emisiune

Adrian Mititelu, scandal uriaş în direct la TV. Patronul celor de la FC U Craiova a avut un schimb de replici dure cu un moderator de emisiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu şi Vali Moraru au avut un schimb de replici încins la digisport.ro. Cei doi s-au contrat pe tema scandalului de la partida din Sepsi şi FC U Craiova, în urma căruia arbitrul Andrei Chivulete a decis să suspende definitiv meciul.

Adrian Mititelu, scandal uriaş în direct la TV

Vali Moraru: Vă începeți discursul spunând că «Ceilalți sunt proști, eu cel mai deștept!» Sunteți cel mai mare specialist? Ne dați lecții, ce se întâmplă? Nu înțeleg!

Reclamă

Adrian Mititelu: Domnul Moraru, fiți mai calm!

Vali Moraru: Domnule Mititelu, ați intervenit ca să vă spuneți un punct de vedere!

Reclamă

Adrian Mititelu: E o dezinformație ce spuneți dumneavoastră acolo!

Vali Moraru: De 20 de ani aud chestia asta, lăsați-ne, domnule în pace că dezinformăm, dar dumneavoastră ce faceți? Credeți că sunteți mai obiectiv decât mine când vorbim despre

Adrian Mititelu: Eu așa cred!

Reclamă 4 / 0/3

Vali Moraru: Păi cum să credeți așa ceva? Sunteți implicat 100% într-un club și credeți că aveți o părere mai avizată decât mine, eu nefiind implicat.

Adrian Mititelu: Vă spun de ce. Conform regulamentului și al legii… acest domn nu cunoaște regulamentele în vigoare. Eu vorbesc cu legea și cu regulamentul în față. Evacuarea era o opțiune foarte bună. Prin urmare era treaba domnului Dioszegi să ceară evacuarea.

Adrian Mititelu a răbufnit după scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a răbufnit după scandalul xenofob de la meciul Sepsi – FC U Craiova 1948. Disputa din etapa a 23-a a Ligii 1 a fost întreruptă definitiv după 26 de minute din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale ultraşilor olteni. Patronul alb-albaştrilor a avut o reacţie categorică.

Mititelu s-a dezis de problemele făcute de fanii lui FC U Craiova 1948 şi şi-a declarat simpatia pentru „poporul maghiar și pentru secui în special”. Finanţatorul grupării din Bănie a transmis un mesaj extrem de puternic.

Gata, băieţi! Stop! S-a terminat era ultraşilor care depăşesc limitele. De acum înainte, politica clubului FC U Craiova 1948 o să fie revoluţionară. S-a terminat cu jignirile şi cu violenţele. Nu suntem rasişti, nu avem nimic împotriva comunităţii maghiare din România, chiar îi respectăm foarte mult şi îi considerăm fraţi de-ai noştri.

Eu unul personal, am o simpatie pentru poporul maghiar și pentru secui în special. Sunt născut de ziua Ungariei. Nu suntem în rândul acelor extremiști români care consideră că populația maghiară trebuie să ceară acordul românilor să folosească limba și cultura. Asta este poziția mea și poziția clubului vis a vis de minoritatea maghiară.

Și în rândul maghiarilor și în rândul românilor există uscături. Există rasiști, există oameni care nu au habar de istoria și cultura popoarelor și fac fel și fel de gesturi. Cum au făcut și ungurii, cum au făcut și românii„, a declarat Adrian Mititelu la o conferinţă de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”