Închide meniul

Adrian Mititelu se revoltă după ce FC U Craiova 1948 – CFR Cluj a fost reprogramat: „De ce n-a fost pusă CSU la 16:00?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 20:00

Adrian Mititelu se revoltă după ce FC U Craiova 1948 – CFR Cluj a fost reprogramat: „De ce n-a fost pusă CSU la 16:00?

Adrian Mititelu, discurs tăios la adresa suporterilor, după Dinamo - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Adrian Mititelu se revoltă după ce meciul FC U Craiova 1948 – CFR Cluj a fost reprogramat pentru duminică. Patronul oltenilor este nemulţumit şi crede că rivala Universitatea Craiova ar fi trebuit să joace la ora 16:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programat inițial sâmbătă, de la 21:30, FC U Craiova – CFR Cluj se va disputa duminică, de la 16:00. Partida a fost amânată pentru că, joi seara, campioana va juca cu Inter Escaldes în preliminariile Conference League.

Adrian Mititelu se revoltă după ce FC U Craiova 1948 – CFR Cluj a fost reprogramat

„Noi nu am fost de acord cu amânarea meciului. Nu puteam să mergem cu FCSB şi cu CSU aşa. Am fi jucat un singur meci, apoi pauză şi FCSB. Era greu să faci un amical. S-a văzut la Constanţa că mai aveam nevoie de meciuri.

Trebuie să intervină un protocol mult mai detaliat. Fiecare trage pe scuza lor. Campioana României putea fi pusă la o altă oră, iar CSU să joace la 16:00. Mie îmi pare foarte rău.

Fotbalul în România a crescut mult. Echipele sunt destul de bune. Primiţi fotbal mult mai mult decât oferiţi. S-a creat această bulă pesimistă. Noi facem o favoare pentru că oferim fotbal”, a declarat Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

Reclamă

Conducerea lui CFR Cluj a luat foc după ce partida cu FC U Craiova 1948 a fost reprogramată

Conducerea lui CFR Cluj a luat foc după ce partida cu FC U Craiova 1948 a fost reprogramată pentru duminică, la ora 16:00.

LPF le face un favor feroviarilor, care urmau să joace sâmbătă, la doar două zile după meciul din turul 2 preliminar al Conference League, din Andorra. De altfel, chiar campionii ceruseră amânarea.

Aspectul la care nu se aşteptau este ora de start a partidei din etapa a doua a Superligii, 16.00. Conform aplicaţiilor care indică vremea, la ora partidei vor fi 38 de grade Celsius la Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o bătaie de joc, se anunță caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci, pentru că integritatea jucătorilor va fi pusă în pericol. Cine își asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimți 45!

Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului, integritatea jucătorilor, numărul de spectatori și audiența, contează doar ca meciul să fie pus la orice oră pentru a fi bifat. Nimeni nu se gândește la jucători, și-au bătut joc de ei prin această programare!”, a spus Balaj, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și