Închide meniul

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj a fost reprogramat. Când se va juca meciul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2022, 13:57

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj a fost reprogramat. Când se va juca meciul

FC U Craiova - CFR Cluj a fost mutat

Jucătorii de la FC U Craiova și CFR Cluj, în timpul unui meci / Hepta

Meciul FC U Craiova 1948 – CFR Cluj, din etapa a doua din Superliga României, a fost reprogramat. Anunțul a fost făcut de clubul oltean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programat inițial sâmbătă, de la 21:30, FC U Craiova – CFR Cluj se va disputa duminică, de la 16:00. Partida a fost amânată pentru că, joi seara, campioana va juca cu Inter Escaldes în preliminariile Conference League.

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj a fost reprogramat

„Partida dintre Știința și CFR Cluj, programată inițial sâmbătă, de la ora 21:30, se va disputa duminică, începând cu ora 16:00„, se arată în anunțul oficial al celor de la FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”. În sezonul trecut, CFR a câștigat ambele dueluri cu formația patronată de Adrian Mititelu, 3-2 și 2-0.

Reclamă

În prima etapă din noul sezon, CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe Rapid, în timp ce FC U Craiova a fost învinsă cu 1-2 de Farul.

FC U Craiova – CFR Cluj va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Gică Popescu, nervos pe CFR Cluj

Gică Popescu i-a iertat nici pe cei de la CFR după meciul cu Rapid, primul din noul sezon al Superligii. „Baciul” a fost scos din sărite de reacțiile din tabăra campioanei României. Popescu crede că oamenii lui Dan Petrescu au exagerat finalul dramatic.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut și reacțiile de după meci, aveam impresia că a fost ultimul de campionat și CFR a câștigat titlul prin acest penalty ratat de Albu. Prea multă dramă. E prima etapă, se putea întâmpla orice. Se putea termina egal și lucrurile nu s-ar fi schimbat cu nimic”, a mai spus Gică Popescu.

CFR Cluj – Rapid 1-0

Unicul gol al meciului a fost înscris de Yuri Matias, în minutul 17, cu o lovitură de cap, după un corner. Cu un minut înainte de reușita lui Yuri, Horațiu Moldovan a avut o paradă fabuloasă la un șut violent al lui Petrila.

Cu Cristi Săpunaru suspendat şi Kait accidentat, Mutu a avut dificultăţi în a alege primul 11. A ajuns să îşi pună mâinile în cap după numai jumatate de oră din confruntarea din Gruia. Nu mai puțin de trei jucători au fost schimbați din cauza problemelor medicale: Jakub Vojtus, Claudiu Belu-Iordache și Romario Moise.

Cea mai mare ocazie a Rapidului a venit în finalul primei reprize, când Alexandru Ioniță l-a întins serios pe Cristian Bălgrădean cu un șut de la distanță, la colțul lung. În partea secundă, tot CFR a fost echipa cu ocaziile, cele mai mari fiind ratate de Yuri și Deac.

În minutul 90+3, Alexandru Ionița a pătruns în careul CFR-ului, iar centrarea sa a fost blocată de Ovidiu Hoban cu mâna. Sebastian Colțescu s-a dus la monitorul VAR să verifice faza și a acordat penalty pentru giuleșteni. Echipa lui Dan Petrescu a fost însă salvată de parada lui Cristi Bălgrădean în fața lui Alexandru Albu.

S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care a bifat primul succes din noul sezon. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează duelul cu Inter Escaldes din turul doi preliminar Conference League. De cealaltă parte, giuleștenii se pregătesc pentru derby-ul cu FCSB de săptămâna viitoare.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și