Închide meniul

Adrian Mititelu, sfaturi pentru Gigi Becali: „Să mă sune să-i spun eu cum se face treaba!” Ce spune despre Andrea Compagno

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 17:15

Reclamă
Adrian Mititelu, sfaturi pentru Gigi Becali: „Să mă sune să-i spun eu cum se face treaba! Ce spune despre Andrea Compagno

Gigi Becali a primit sfaturi de la Adrian Mititelu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Adrian Mititelu i-a oferit sfaturi lui Gigi Becali, după rezultatul obţinut de FCSB în partida cu Universitatea Craiova. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că omologul său de la Bucureşti ar trebui să fie mai atent atunci când alege ce jucători joacă sau nu. Mai mult decât atât, oficialul din Bănie susţine că Nicolo Napoli se ghidează după indicaţiile sale, în meciurile din Liga 1 ale echipei lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, după ce oltenii au reuşit să egaleze în minutele de prelungire. În acest context, Adrian Mititelu a declarat că roş-albaştrii nu aveau voie să piardă meciul de pe Arena Naţională.

Adrian Mititelu, sfaturi pentru Gigi Becali

Adrian Mititelu l-a sfătuit pe Gigi Becali să fie mai atent la schimbări, chiar mai mult decât atât, l-a îndemnat să-l contacteze pentru a-l întreba cum îşi face el treaba la FC U Craiova 1948.

Totodată, patronul oltenilor a dezvăluit că el este cel care decide la echipa sa, însă nu intervine peste deciziile luate de staff-ul tehnic condus de Nicolo Napoli.

Cât despre Andrea Compagno, Mititelu a declarat că cei de la FCSB nu ştiu să se folosească cu adevărat de calităţile italianului. Patronul din Bănie a mai dezvăluit că Florinel Coman, Andrei Cordea şi Octavian Popescu sunt jucători individualişti, care nu dezvoltă un joc colectiv.

Reclamă

„FCSB merita victoria (n.r. – cu Universitatea Craiova), după joc. Dar pe final au făcut niște greșeli uriașe. Ar trebui ca Gigi Becali să mă mai consulte din când în când. La ce echipă are, ar trebui să facă lucruri mult mai bune.

Să mă sune să-i spun eu cum să facă treaba, să meargă bine. La Craiova, echipa e creată de mine de la început. Eu am spus ce vreau să joace echipa, dar nu m-am băgat. Dar tot planul se face în funcție de ce vreau eu.

Singura problemă la FCSB e așezarea în teren și modul în care sunt distribuiți jucătorii. Dacă cei de la FCSB ar reuși să fie mai inspirați, ar putea să fie campioană anul ăsta. La FCSB cea mai mare problemă e că există indisciplină, jucătorii sunt foarte individualiști. Toți cei din față joacă numai pentru ei. Dacă ar juca pentru echipă, FCSB ar fi redutabilă.

Reclamă 4 / 0/3

Coman, Cordea, Popescu, fiecare vrea să joace pentru el. Am văzut meciul, dacă dădeau drumul la minge aveau 3-4 șanse de a marca. FCSB îl are pe Compagno, dar nu știe să-l folosească. Eu mă duc la antrenamente, să iau pulsul echipei, nu ca domnul Becali. De ce râdeți? E ceva normal! Cum impui ordinea și disciplina la echipă?

Dacă urmărești fotbal timp de zeci de ani, cât ai fi de idiot tot înveți anumite cutume ale fotbalului”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali, răspuns pentru critici: „Trebuia să fim pe locul 1″

Gigi Becali a venit cu un răspuns pentru critici, după ce oamenii de fotbal l-au acuzat că preferă să fie el antrenor la FCSB, decât să îşi angajeze un tehnician cu experienţă.

Gigi consideră că nu lipsa unui antrenor mare a făcut ca echipa lui să piardă cinci puncte în prelungirile celor două meciuri extrem de importantem cu Farul şi cu Universitatea Craiova.

Dacă s-ar fi impus în cele două meciuri, FCSB ar fi fost pe locul 1, cu 53 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj. Farul, fără cele 3 puncte de pe Arena Naţională ar fi avut 52 de puncte şi ar fi fost abia pe 3.

„Ce spun ei că e greu fără antrenor… da, e greu fără antrenor, că trebuia să fim pe locul 1. Am pierdut cinci puncte în prelungiri. Se întâmplă… numai dracii au făcut aia, îţi dai seama. Să iei două goluri în minutule 90+2 şi 90+3, nu?”, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
Vezi toate știrile
Citește și