Închide meniul

Adrian Mititelu, uluit de forţa FCSB-ului: „Este un coşmar. Are cel mai puternic lot din România!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 8:30

Adrian Mititelu, uluit de forţa FCSB-ului: „Este un coşmar. Are cel mai puternic lot din România!

Un fost jucător de la FC U Craiova 1948 îl acuză pe Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Adrian Mititelu s-a declarat uluit de forţa FCSB-ului, după ce roş-albaştrii au învins-o categoric pe FC U Craiova 1948, scor 3-1, în prima etapă a Ligii 1. Patronul oltenilor a lăudat echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a avut un start de meci impresionant. În minutul 17 conducea deja cu 2-0! Florinel Coman a contribuit la golul marcat de David Miculescu (8) şi a dublat avantajul FCSB-ului dintr-un penalty scos de el.

Adrian Mititelu a fost uluit de forţa FCSB-ului

Mititelu anunţă că problemele grupării din Bănie nu au fost cauzate de faptul că nu a avut un antrenor principal pe bancă.

Mi-am dat seama după primele 10 minute că FCSB are o viteză în plus, sunt mai determinați și că nu avem cum să îi batem. Noi mai avem nevoie de un meci sau două pentru a intra în ritm. Eu sunt optimist față de potențialul echipei, nu o judec după ce s-a întâmplat astăzi.

Ei au o valoare ridicată, vin după un titlu pierdut, determinați, mai bine fizic. Ei au avut un program cu amicale mai dificile. Noi, din cauza plecării lui Janeiro, a trebuit să modificăm totul.

Reclamă

Când simți că adversarul e mai bun fizic, mai proaspăt, începe să apară îndoiala. Vă zic eu că asta s-a întâmplat. FCSB a fost mai proaspătă ca niciodată. La meciul direct următor nu va mai fi acest raport de forțe. Noi am jucat la 60% din ce putem, asta simt.

Pentru noi, FCSB e un coșmar. Cum suntem noi pentru Rapid, așa sunt ei pentru noi. Niciodată de când am revenit în Liga 1 nu a fost un eșec cu așa diferență mare, dar cunosc cauzele. M-a bătut cel mai puternic lot din România, cel mai puternic club”, a declarat Adrian Mititelu la gsp.ro.

Malcom Edjouma a mărit proporţiile scorului, în minutul 60. Cu un sfert de oră înainte de final, Sidibe a înscris golul de onoare al alb-albaştrilor. S-a terminat 3-1 şi FCSB a avut startul de sezon pe care şi-l dorea. Pentru trupa lui Charalambous urmează chiar derby-ul cu Dinamo. Pentru FC U Craiova 1948 urmează confruntarea din deplasare, cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

În opinia mea am întâlnit cea mai puternică echipă din România Ne-au fost net superiori. Când a scăpat Sidibe, putea să fie 3-2, puteam să revenim, mai erau şase-şapte minute însă nu s-a întâmplat asta. Noi nu am făcut faţă presiunii, iar FCSB a fost mai bună decât noi astă-seară.

Am început jocul timoraţi, am primit două goluri foarte repede. Din păcate pentru noi atât am putut astă seară. Sigur că putem redresa, noi încercăm. Eu sunt antrenorul secund şi încerc să ajut. Aştept antrenorul. Noi o să revenim, ştim că avem calitate. Nu jucăm în fiecare etapă cu FCSB şi mergem la Sepsi să luăm puncte”, a declarat Florin Drăgan, cel care asigură interimatul la echipa lui Mititelu.

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB

Alexandru Băluţă a fost titular în primul meci oficial la FCSB şi a evoluat 71 de minute, până când a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. La finalul partidei, jucătorul sosit în această vară la echipa roş-albastră a declarat că nu a avut emoţii înaintea debutului şi că i-a fost foarte uşor să se integreze în echipa lui Elias Charalambous.

Mă bucur că a fost un debut cu dreptul pentru noi, sunt importante cele 3 puncte, nu contează cu cine jucăm. M-am gândit foarte puţin (n.r. la adversar), m-am gândit la jocul meu şi sunt fericit pentru cele 3 puncte.

Nu ştiu de ce v-a surprins, acum 5 ani am jucat la Craiova 9 fals. Ne place să combinăm, cei de la Craiova au lăsat spaţii foarte mari şi am profitat. Pot să joc pe orice post şi sunt pregătit să joc oriunde mă va pune Mister.

Am văzut tot timpul aceste comentarii ‘ai grijă că vei fi scos repede’. Nu m-am gândit la asta, pentru că aş fi fost scos cu siguranţă. Nu mi-a fost teamă, am acumulat o oarecare experienţă.

Mi-a fost uşor să mă integrez pentru că ştiu majoritatea jucătorilor. Au calitate, îmi place că îmi exploatează foarte bine calităţile şi sunt sigur că pot face meciuri mai bune decât acesta.

Reclamă

(n.r. despre derby-ul cu Dinamo) Noi ne concentrăm pe jocul nostru, au o echipă destul de bună, sunt destul de închegaţi, au suporterii în spate. Indiferent unde vom juca, aştept să fie plin stadionul şi vom da totul pentru cele 3 puncte”, a declarat Alexandru Băluţă, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și