Închide meniul

Adrian Mititelu, veste teribilă pentru Gigi Becali: „Compagno va prefera să rămână până în vară la FCSB!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2024, 20:38

Reclamă
Adrian Mititelu, veste teribilă pentru Gigi Becali: „Compagno va prefera să rămână până în vară la FCSB!

Adrian Mititelu nu îl vede Gigi Becali campion

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

Adrian Mititelu i-a dat o veste teribilă pentru Gigi Becali. Patronul de la FC U Craiova a spus că atacantul italian va prefera să rămână până în vară la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să scape în această iarnă de Andrea Compagno. A acceptat deja 3 oferte pentru atacantul său. Totuşi, atacantul italian ezită să plece la o altă echipă. De Dinamo, nici nu poate fi vorba.

Adrian Mititelu, veste teribilă pentru Gigi Becali

”Nu se duce Compagno niciodată la Dinamo! Știu cum gândește și știu că Andrea Compagno în România nu va juca decât la FCSB sau la FCU. Compagno nu e fotbalist nici de Kazahstan sau Azerbaidjan.

Cred că va prefera să rămână până în vară la FCSB, iar în vară va pleca liber de contract și va semna cu echipe din Turcia, poate chiar și din Golf, care oferă contracte foarte bune și au o viață destul de frumoasă acolo.

Va semna cu echipe bune din Turcia, părerea mea e că Andrea Compagno poate să semneze și cu echipe din mijlocul clasamentului sau până în mijlocul clasamentului din Bundesliga fără probleme”, a spus Adrian Mititelu la sport.ro.

Reclamă

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno a fost dezvăluit de Mihai Stoica. Italianul nu a făcut deplasarea cu echipa la Craiova, acolo unde FCSB a câştigat cu 3-0 derby-ul cu Universitatea.

Decizia lui Gigi Becali a surprins pe toată lumea, iar Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care patronul de la FCSB vrea să „scape” cu orice preţ de italian.

Andrea Compagno a semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro. În acest context, Becali a decis să nu îl mai păstreze pe Compagno la FCSB pentru a „scăpa” de un salariu mare.

Reclamă 4 / 0/3

„La Gigi nu e doar suma pe care o încasează dacă pleacă acum Compagno. Mai e şi suma pe care o încasează Compagno de acum încolo. Mai e şi problema dacă va râmâne în continuare sau nu. Îşi face un calcul şi dacă iese la un milion (n.r. – un milion de euro). La un milion, zice să îl dea acum. Clar se vrea altceva, se vrea o altă dinamică în atac„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și