Închide meniul

Adrian Mutu a comentat lipsa suporterilor la Farul – Rapid 2-1: „E lipsă de sportivitate!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 martie 2023, 23:02

Adrian Mutu a comentat lipsa suporterilor la Farul – Rapid 2-1: E lipsă de sportivitate!”

Adrian Mutu a comentat lipsa suporterilor la Farul - Rapid 2-1

Adrian Mutu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mutu a comentat lipsa suporterilor la Farul – Rapid 2-1! Din cauza numărului limitat de locuri, organizatorii nu i-au permis Rapidului să intre cu toți suporterii aduși la Constanța, motiv pentru care galeria giuleștenilor a ales să-și susțină echipa din afara stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Rapid se află pe locul 5 din Liga 1, cu 52 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

Adrian Mutu a comentat lipsa suporterilor la Farul – Rapid 2-1

Adrian Mutu s-a declarat indignat de decizia celor de la Farul Constanța, de a nu-i lăsa pe toți suporterii giuleșteni, care au făcut deplasarea la Constanța, să pătrundă pe stadion.

„A fost, într-adevăr, un meci spectaculos. Dacă în prima repriză s-a jucat pe contre și ambele echipe puteau să mai marcheze, în a doua repriză ne-am mutat liniile puțin mai sus. E normal, pentru că noi eram echipa care încerca să egaleze după acel gol incredibil.

Nu cred că mai e nevoie de comentat un asemenea gol (n.r. cel al lui Mazilu). Îmi pare rău pentru Moldovan, pentru că e un portar de mare valoare. Suntem în play-off. Sper să fie meciuri ca cel din această seară. Vom vedea cine duce ritmul până la sfârșit.

Reclamă

Tot timpul e loc de mai bine. O să analizez și o să văd împreună cu jucătorii. Jucătorii au arătat o atitudine bună, s-au luptat până la final. Au fost momente în care chiar am condus ostilitățile pe teren. Ăsta este comportamentul corect.

Aportul suporterilor s-a simpțit. Daca sunt în jur de 800 de suporteri și nu îi lasă să intre, e problema celor care fac asta. E lipsă de sportivitate, o problemă pentru fotbal”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu Farul, pentru digisport.ro.

Antonio Sefer: „Știam că ne va aștepta un meci greu!”

„Știam că ne va aștepta un meci greu. A fost un meci de luptă, un meci frumos. Din păcate nu am putut câștiga acest meci, suntem supărați. Ne-au susținut peste 800 de suporteri în afara terenului. Nu am mai dat gol de mult și am vrut să-i răsplătesc încrederea lui mister, ducându-mă la dânsul.

Reclamă 4 / 0/3

Este o presiune foarte mare pe mine și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Toate meciurile sunt echilibrate în play-off, suntem cele mai bune echipe din Liga 1”, a declarat și Antonio Sefer, după meci.

Horațiu Moldovan: „Nu cred că meritam să pierdem!”

„A fost o atmosferă frumoasă, ne pare rău că suporterii noștri n-au avut acces, e puțin să dai doar 250 bilete la o asemenea galerie. Nu cred că meritam să pierdem această partidă. Am făcut o greșeală foarte mare, mi-o asum! Nu vreau să-mi caut scuze, a fost o gafă mare. Încă nu m-am uitat pe reluări, o să mă uit zilele următoare. Îmi pare rău că am făcut greșeala în acest meci, era important să câștigăm.

Sper să facem o figură frumoasă în play-off, iar în final să ne îndeplinim obiectivul, acela de a merge în cupele europene. Farul are o echipă foarte bună, are jucători cu calitate în față. Acest Mazilu este un jucător de care o să mai auzim în următorii ani. Domnul Hagi are acest talent de a scoate jucători foarte buni. Cred că va fi cel mai frumos play-off de când este acest sistem. Încă ne putem bate la titlu. Cu 2 victorii putem ajunge pe primul loc în play-off”, a spus și Horațiu Moldovan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și