Închide meniul

Horațiu Moldovan, discurs asumat după Farul – Rapid 2-1: „Am făcut o greșeală foarte mare, nu vreau să-mi caut scuze!”

Sebastian Cristian Publicat: 11 martie 2023, 22:48

Reclamă
Horațiu Moldovan, discurs asumat după Farul – Rapid 2-1: Am făcut o greșeală foarte mare, nu vreau să-mi caut scuze!”

Horațiu Moldovan a reacționat după ce a fost criticat în urma gafelor din Voluntari - Rapid 1-2

Horațiu Moldovan / Profimedia

Horațiu Moldovan a avut un discurs asumat după Farul – Rapid 2-1. Portarul giuleștenilor a făcut o greșeală colosală în repriza secundă, însă nu vrea să găsească scuze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestei victorii, Farul a adunat 64 de puncte, fiind lider în Liga 1. De cealaltă parte, Rapid ocupă locul 5, cu 52 de puncte.

Horațiu Moldovan, discurs asumat după Farul – Rapid 2-1: „Am făcut o greșeală foarte mare, nu vreau să-mi caut scuze!”

„A fost o atmosferă frumoasă, ne pare rău că suporterii noștri n-au avut acces, e puțin să dai doar 250 bilete la o asemenea galerie. Nu cred că meritam să pierdem această partidă. Am făcut o greșeală foarte mare, mi-o asum! Nu vreau să-mi caut scuze, a fost o gafă mare. Încă nu m-am uitat pe reluări, o să mă uit zilele următoare. Îmi pare rău că am făcut greșeala în acest meci, era important să câștigăm.

Sper să facem o figură frumoasă în play-off, iar în final să ne îndeplinim obiectivul, acela de a merge în cupele europene. Farul are o echipă foarte bună, are jucători cu calitate în față. Acest Mazilu este un jucător de care o să mai auzim în următorii ani. Domnul Hagi are acest talent de a scoate jucători foarte buni. Cred că va fi cel mai frumos play-off de când este acest sistem. Încă ne putem bate la titlu. Cu 2 victorii putem ajunge pe primul loc în play-off”, a declarat Horațiu Moldovan după meci, potrivit digisport.ro

„Știam că ne va aștepta un meci greu. A fost un meci de luptă, un meci frumos. Din păcate nu am putut câștiga acest meci, suntem supărați. Ne-au susținut peste 800 de suporteri în afara terenului. Nu am mai dat gol de mult și am vrut să-i răsplătesc încrederea lui mister, ducându-mă la dânsul.

Reclamă

Este o presiune foarte mare pe mine și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Toate meciurile sunt echilibrate în play-off, suntem cele mai bune echipe din Liga 1”, a declarat și Antonio Sefer după meci.

Farul – Rapid 2-1. Gică Hagi, victorie în fața lui Adrian Mutu. Giuleștenii au fost trădați de Horațiu Moldovan

Meciul a început foarte bine pentru Rapid, în ciuda posesiei pe care a avut-o Farul. Astfel, în minutul 14, Antonio Sefer a deschis scorul cu un șut foarte bun.

Farul a preluat însă inițiativa autoritar din acel moment, iar egalarea a venit relativ repede. În minutul 21 Artean a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, după o centrare foarte bună a lui Borza.

Reclamă 4 / 0/3

Constănțenii au fost mai hotărâți și în repriza secundă. Adrian Mazilu a reușit în minutul 50 să îi aducă în avantaj pe „marinari” după o gafă uriașă a lui Horațiu Moldovan.

Giuleștenii au încercat să revină în meci, însă fără succes. Elevii lui Gică Hagi au reușit să conserve avantajul, iar victoria din această seară i-a dus la 12 puncte distanță de formația pregătită de Adrian Mutu. Cele două formații se vor întâlni și în play-off.

Grație acestei victorii, Farul a adunat 64 de puncte, fiind lider în Liga 1. De cealaltă parte, Rapid ocupă locul 5, cu 52 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și