Închide meniul

Adrian Mutu a dat vina pe arbitraj după Mioveni – Rapid 0-0: „Am fost dezavantajați clar!” Ce a spus despre ratarea lui Dugandzic

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2023, 22:39

Adrian Mutu a dat vina pe arbitraj după Mioveni – Rapid 0-0: „Am fost dezavantajați clar! Ce a spus despre ratarea lui Dugandzic

Adrian Mutu, declaraţii după Botoşani - Rapid 1-2

Adrian Mutu, în timpul unui meci pe banca Rapidului/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Mutu a criticat arbitrajul după meciul Mioveni – Rapid 0-0, din etapa a 26-a din Liga 1. „Briliantul” crede că echipa lui merita să obțină toate cele trei puncte. Mutu a mai dat vina și pe ghinion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Adrian Mutu a declarat că nu este supărat pe Dugandzic, după ce golgheterul giuleștenilor a ratat un penalty în finalul meciului.

Adrian Mutu a criticat arbitrajul după Mioveni – Rapid 0-0

„Am avut ghinion mare, poate în prima repriză am intrat pe vârfuri, dar în repriza a doua am jucat bine. Nu poți să repeți un penalty de genul ăsta. Astfel de penalty-uri vedem des și nu se repetă. Am avut un penalty și la Ioniță și nu s-a dat. Am fost dezavantajați clar de arbitraj. Mă îngrijoram dacă nu aveam ocazii, se mai întâmplă, sunt seri și seri. Azi am ratat cam mult. Mergem înainte, am jucat bine în repriza a doua. Era normal ca noi să conducem jocul, dar azi nu am fost așa de concreți cum ne-am fi dorit.

Ne gândim la următorul meci, vom lucra mai mult la antrenament. Au fost și critici din partea suporterii, ne doream să câștigăm, la cald se întâmplă lucrurile astea. Trebuie să fim mai concreți. Golurile lui Dugandzic ne-au adus aproape să ne îndeplinim obiectivul, nu avem ce să-i reproșăm.

O să fim pregătiți, o înfrângere și un egal nu înseamnă că suntem într-un moment prost. Atunci când se repetă penalty-ul, intervine un alt factor, că portarul deja știe unde bați. Penalty-urile nu m-au ajutat niciodată pe mine, nici ca jucători și nici ca antrenor. De aceea am și emoții la penalty-uri, sunt firești. Mă uit mereu la partea plină a paharului, pe fază defensivă am fost aproape perfecți, ne trebuie mai multă atenție în fața porții, a fost și ghinion”, a spus Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Reclamă

Răzvan Onea: „Ne-a lipsit șansa!”

Răzvan Onea s-a declarat nemulțumit de decizia lui Horațiu Feșnic de a repeta penalty-ul lui Dugandzic. Fundașul rapidist e convins că echipa lui merita să plece cu toate punctele de la Mioveni.

„Nu înțeleg de ce s-a repetat. Au intrat jucători de la ei, nu de la noi, nu înțeleg decizia arbitrului. Suporterii ne încurajează tot timpul, le mulțumim, dar își doresc să câștigăm fiecare meci. Azi ne-a lipsit șansa. Exersăm la antrenamente, am fost aproape, dar am lovit bara. E o lipsă de inspirație”, a spus Răzvan Onea, conform digisport.ro.

Marko Dugandzic a ratat un penalty după ce a fost nevoit să repete execuția

Rapid a beneficiat de un penalty în minutul 84, după un henț în careu comis de un jucător de la Mioveni. Golgheterul Dugandzic a înscris cu un șut sigur, dar arbitrul Horațiu Feșnic a decis repetarea penalty-ului, după ce mai mulți jucători au pătruns în careu înainte ca croatul să lovească mingea.

Reclamă 4 / 0/3

A doua oară n-a mai fost cu noroc pentru Rapid. Dugandzic a șutat peste poarta adversă, spre disperarea rapidiștilor.

S-a terminat 0-0, iar Rapid a ratat șansa să o depășească pe FCSB în clasamentul Ligii 1. Giuleștenii rămân pe poziția a patra, cu 46 de puncte.

De cealaltă parte, Mioveni este în continuare neînvinsă în 2023, de când a venit pe banca tehnică Nicolae Dică. Argeșenii rămân însă pe ultima poziție, cu 18 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și