Închide meniul

Adrian Mutu a stat numai 36 de secunde la conferința de presă, după FC Botoșani – Rapid 1-2: “Ok?”. Ce s-a întâmplat

Cosmin Cioboată Publicat: 2 martie 2023, 8:14

Reclamă
Adrian Mutu a stat numai 36 de secunde la conferința de presă, după FC Botoșani – Rapid 1-2: “Ok?”. Ce s-a întâmplat

Adrian Mutu a avut parte de o surpriză la conferința de presă, după FC Botoșani - Rapid 1-2

Adrian Mutu a avut parte de o surpriză la conferința de presă, după FC Botoșani - Rapid 1-2 / Hepta

Adrian Mutu a stat numai 36 de secunde la conferința de presă, după FC Botoșani – Rapid 1-2. Antrenorul giuleștenilor a avut parte de o surpriză la finalul meciului din Moldova. Dragoș Grigore a marcat golul victoriei pentru Rapid în prelungiri, cu o execuție fabuloasă din foarfecă. Mutu se aștepta să primească multe întrebări la conferința de presă, însă lucrurile n-au stat așa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numai doi jurnaliști l-au așteptat pe Adrian Mutu în sala de conferințe, după “thriller-ul” de la Botoșani.

Adrian Mutu a stat numai 36 de secunde la conferința de presă, după FC Botoșani – Rapid 1-2: „Ok?”

După ce a fost la flash-interviu, Mutu s-a dus la conferința de presă. În primă fază, “Briliantul” a început să tragă concluziile meciului în fața celor doi jurnaliști.

“A fost un meci echilibrat, un meci pe un teren greu, după părerea mea. A fost foarte moale, multe smocuri pe el, a împiedicat construcția noastră și a diminuat posesia pe care o aveam în cap pentru acest meci.

Mă bucur că, până la urmă, am reușit să câștigăm acest meci, am trecut de la agonie la extaz într-un minut, ăsta e fotbalul. Până la urmă, cred că și-a spus cuvântul calitatea noastră și victoria este meritată”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Reclamă

Apoi, Adrian Mutu a așteptat întrebări din partea celor doi ziariști. “Ok?”, a întrebat tehnicianul Rapidului, în așteptarea întrebărilor.

În sala de conferințe a continuat să fie liniște totală, așa că a intervenit ofițerul de presă al giuleștenilor. “Întrebări?”, a semnalat acesta.

Răspunsul a venit imediat. “Nu, mulțumim!”, a spus unul dintre cei doi jurnaliști din sală. Ca urmare, Adrian Mutu s-a ridicat și a plecat. A fost cea mai scurtă conferință de presă din cariera “Briliantului”. Numai 36 de secunde a stat Mutu în sală, după victoria dramatică obținută de Rapid la Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, fericit după FC Botoşani – Rapid 1-2

Adrian Mutu s-a declarat extrem de bucuros de rezultatul obţinut de Rapid în fața lui FC Botoșani.

Totodată, antrenorul giuleștenilor a vorbit şi despre revenirea lui Jayson Papeau. Mijlocașul francez se accidentase chiar în partida tur cu Botoşani şi a bifat în etapa precedentă primul meci ca titular după mai bine de 4 luni de absenţă.

„Am trecut de la agonie la extaz într-un minut. Mă bucur că am câştigat, pe un teren greu. A fost un meci echilibrat. Calitatea noastră şi-a spus cuvântul. Am fost frustrat după golul de 1-1, n-a fost o fază lucrată a lor, a fost interceptată, a fost un şut uşor pentru Moldovan. Dar speranţa moare ultima, tot timpul am sperat.

(N.r. despre Jayson Papeau) L-au călcat atunci când au sărit la cap, dar a intrat foarte bine în meci, a dat pasă la golul doi. Cei care au intrat şi-au adus aportul la victorie.

Să vedem, să ajungem cât mai sus. Sperăm să fim pe podium, la asta lucrăm”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Ștefan Pănoiu a deschis scorul în meciul de la Botoșani, cu un șut puternic din afara careului. Moldovenii au restabilit egalitatea în minutul 90, prin Camara. Meciul părea să fie încheiat, dar giuleștenii au mai avut un cuvânt de spus.

În minutul 90+4, Papeau a centrat în careu, iar Dragoș Grigore a reluat spectaculos din foarfecă. Mingea s-a dus în vinclu, iar echipa lui Adrian Mutu a plecat cu toate cele 3 puncte de la Botoșani.

Reclamă

Rapid a revenit pe locul 3 în Liga 1 și așteaptă pasul greșit al FCSB-ului, care va juca împotriva Petrolului joi seară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și