Închide meniul

Adrian Mutu acuză „jocuri de culise” la partidele Rapidului: „Se lucrează împotriva noastră și în afara terenului!”

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 13:43

Reclamă
Adrian Mutu acuză jocuri de culise” la partidele Rapidului: Se lucrează împotriva noastră și în afara terenului!”

Adrian Mutu crede că Rapid trebuia să câştuge derby-ul cu CFR Cluj

Adrian Mutu, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Adrian Mutu acuză jocuri de culise la partidele Rapidului, din acest sezon de Liga 1. Tehnicianul giuleștenilor a oferit declarații dure despre unele decizii luate de centrali, împotriva echipei sale, fiind convins că astfel de lucruri se discută în afara terenului. „Briliantul” a declarat că trupa sa se simte „lucrată” în această stagiune, însă cu toate acestea, susține că se va lupta la titlu până la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este pe locul 4 în Liga 1, cu 49 de puncte, acumulate după 27 de runde. În etapa viitoare, giuleștenii vor întâlni Botoșani, în deplasare. Meciul se va desfășura miercuri, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Adrian Mutu acuză „jocuri de culise” la partidele Rapidului

Adrian Mutu a vorbit despre șansele echipei sale la primul loc din Liga 1. „Briliantul” a declarat că play-off-ul din acest an va fi unul extrem de disputat, iar Rapid va încerca să obțină toate punctele în fiecare meci.

În privința arbitrajului, Mutu a declarat că giuleștenii au avut parte de multe decizii nefavorabile. „Briliantul” susține că s-a creat un „curent antirapidist”, iar acest fapt a fost cauzat de forma bună a echipei din acest sezon.

„Sigur că nu ne vom uita cum se luptă celelalte echipe pentru titlu. Va fi un play-off greu pentru toate echipele. În toate meciurile vom da 100%, echipa își va arăta spiritul. Vom juca numai la victorie, pentru că ar fi păcat să nu ne atingem potențial. Bineînțeles, vrem să vedem și dacă suntem capabili.

Reclamă
Reclamă 4

În același timp, încercăm să construim o echipă pentru la anul, când obiectivul va fi altul: locurile 1-3. Da, vom ataca titlul, chiar dacă am ca obiectiv locurile 1-3. Încercăm să progresăm de la an la an.

Îmi vine să râd! Tocmai veneam după un meci în care am fost clar defavorizați, practic masacrați de erorile de arbitraj, la Mioveni. E clar că nu suntem favorizați. Am văzut anumite declarații după meciul cu Chindia, că ni s-a dat un penalty prea ușor.

E aruncată pe piață asta cu arbitrii, cred că se vrea altceva! Din contră, Rapidul este defavorizată clar. Se lucrează împotriva Rapidului. Fotbalul se joacă și în afara terenului de joc.

Reclamă

Cred că e un curent antirapidist, pentru că Rapidul a făcut pași mai importanți decât s-ar fi așteptat unii în acest sezon. Poate că asta îi sperie pe unii. Pe jucători ar trebui să-i ambiționeze asta, dacă se simt nedreptățiți”, a declarat Adrian Mutu, pentru fanatik.ro.

Adrian Mutu s-a descătuşat după Rapid – Chindia 2-0

Adrian Mutu s-a descătuşat după Rapid – Chindia 2-0. ‘Briliantul” a fost în culmea fericirii după ce Rapid a învins Chindia cu scorul de 2-0 şi a ajuns la 49 de puncte în Liga 1.

„A fost o săptămână plină de frustrare după meciul de la Mioveni. Lipsa de precizie şi ghinionul a fost să nu câştigăm acolo. Azi am dominat meciul, am meritat să câştigăm. Mă bucur pentru Marko că a revenit la ceea ce ştie el să facă şi să dea goluri. Până la acel şut al lui Popa, nu au avut nicio ocazie. Andrei Ciobanu a simţit o înţepătură la coapsă, sper să nu fie ruptură.

Îmi pare rău, sper să fie puternic şi să meargă înainte. S-au mişcat bine jucătorii, se vedea că au poftă de joc. Mă bucur că s-a întors Papeau. Când o să îl avem sută la sută, atunci va fi foarte bine. La Rapid, lui Vali Costache îi lipsesc golurile. Îşi pune calităţile în slujba echipei. Şi Sefer a jucat bine, şi Ioniţă a jucat bine. O să îl avem şi pe Ongenda în curând şi arătăm mai bine. Marko a spus că a fost tras. Probabil că există o presiune şi peste arbitri. Mulţi oameni au făcut presiune că Rapidul ar fi favorizată. Punctele sunt cele mai importante. Sper să mai strângem 9 puncte şi după aceea vom vedea ce va fi„, a spus Adrian Mutu după Rapid – Chindia 2-0, la digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și