Închide meniul

Adrian Mutu, aspru criticat de Florin Prunea după umilinţa suferită de Rapid cu Farul: „Nu o să ajungă antrenor aşa!”

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 8:17

Reclamă
Adrian Mutu, aspru criticat de Florin Prunea după umilinţa suferită de Rapid cu Farul: „Nu o să ajungă antrenor aşa!

Adrian Mutu, aspru criticat de Florin Prunea după umilinţ suferită de Rapid cu Farul

Adrian Mutu / Hepta

Adrian Mutu a fost aspru criticat de Florin Prunea, după ce Rapid a fost umilită în ultima rundă de play-off de către Farul. Fostul portar susţine că tehnicianul giuleştenilor a avut o atitudine sfidătoare la conferinţa de presă de la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost învinsă categoric de Farul, cu scorul de 7-2. În această rundă, giuleştenii se vor duela cu Sepsi, ocupanta ultimului loc din play-off.

Adrian Mutu, aspru criticat de Florin Prunea după umilinţ suferită de Rapid cu Farul

Florin Prunea l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după declaraţiile antrenorului de la finalul duelului cu trupa lui Gică Hagi. Fostul portar este de părere că „Briliantul” nu a avut atitudinea potrivită în momentul declaraţiilor, motiv pentru care consideră că nu va ajunge niciodată un antrenor mare.

Prunea l-a taxat pe Mutu pentru faptul că a început să râdă în momentul în care a fost întrebat de rezultatul înregistrat de echipa sa, în deplasarea de la Ovidiu.

„Fericit, fericit Mutu! Și toată suflarea rapidistă e fericită după meciul cu Farul.

Reclamă

Eu nu pot să înțeleg, la începutul conferinței de presă a fost întrebat despre rezultat și a început să râdă. Este un comportament de antrenor care vrea să câștige campionatul? La Mutu nu e prima dată, a mai luat șapte goluri și într-un amical. Asta ar trebui să te pună pe gânduri, nu să te bucure.

Sunt siderat. La Craiova nu era așa bucuros și pierduse doar cu 2-0 când îi cereau demisia. Și acum ne zâmbește așa, sfidător pot să spun. Este un antrenor bun, care crește, dar nu o să ajungă antrenor cu comportamentul ăsta. Când Rapid ia 7 goluri…

Eu cred că un om serios nu se comportă de o asemenea manieră. E așa bucurie de parcă au câștigat un trofeu”, a declarat Florin Prunea, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, replică pentru Gigi Becali

Adrian Mutu nu a rămas dator şi a avut o replică pentru Gigi Becali. Patronul de la FCSB a invocat divinitatea în lupta la titlu şi s-ar putea juca cu trofeul pe masă în derby-ul cu Rapid.

Adrian Mutu a dat această replică în contextul în care au apărut mai multe suspiciuni după ce echipa sa a pierdut cu 7-2 în deplasarea de la Farul.

”Probabil doar o victorie ne face să uităm ultimul rezultat (n.red. 2-7 cu Farul). A fost un rezultat greu de digerat, dar se întâmplă și la case mai mari, nu numai la noi.

A zis bine (n.red – Gigi Becali). Dumnezeu va face dreptate în ultima etapă. La nivel moral, am fost cu toții afectați. Suntem toți în aceeași barcă, nu e doar vina jucătorilor, ci a tuturor. A fost o seară de coșmar pentru noi, un duș foarte rece. Ca să creștem și să ajungem unde vrem, trebuie să trecem și prin astfel de lucruri.

(n.red. Te deranjează suspiciunile care au planat asupra acestui meci?) Nu există așa ceva, așa că hai să încheiem. Nici nu vreau să răspund la asemenea prostii”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Sepsi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și