Închide meniul

Adrian Mutu, replică pentru Gigi Becali: „A zis bine! Dumnezeu va face dreptate în ultima etapă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2023, 18:46 / Actualizat: 11 mai 2023, 19:56

Reclamă
Adrian Mutu, replică pentru Gigi Becali: „A zis bine! Dumnezeu va face dreptate în ultima etapă

Adrian Mutu, replică pentru Gigi Becali

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Mutu nu a rămas dator şi a avut o replică pentru Gigi Becali. Patronul de la FCSB a invocat divinitatea în lupta la titlu şi s-ar putea juca cu trofeul pe masă în derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a dat această replică în contextul în care au apărut mai multe suspiciuni după ce echipa sa a pierdut cu 7-2 în deplasarea de la Farul.

Adrian Mutu, replică pentru Gigi Becali

Probabil doar o victorie ne face să uităm ultimul rezultat (n.red. 2-7 cu Farul). A fost un rezultat greu de digerat, dar se întâmplă și la case mai mari, nu numai la noi.

A zis bine (n.red – Gigi Becali). Dumnezeu va face dreptate în ultima etapă. La nivel moral, am fost cu toții afectați. Suntem toți în aceeași barcă, nu e doar vina jucătorilor, ci a tuturor. A fost o seară de coșmar pentru noi, un duș foarte rece. Ca să creștem și să ajungem unde vrem, trebuie să trecem și prin astfel de lucruri.

(n.red. Te deranjează suspiciunile care au planat asupra acestui meci?) Nu există așa ceva, așa că hai să încheiem. Nici nu vreau să răspund la asemenea prostii”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Sepsi.

Reclamă

Ce a spus Gigi Becali despre victoria celor de la Farul cu Rapid

Becali s-a declarat încrezător şi susţine că FCSB poate deveni campioană în ultima etapă, atunci când se va duela cu rivala Rapid, pe Arena Naţională.

„Eu știu doar că Dumnezeu face dreptate. Așa cum n-au vrut ei, cred eu, Dumnezeu știe. Putem să fim campioni pe Arena Națională și cu meciul ăla, și fără meciul ăla. Nu vreau să o acuz cu nimic pe Farul, să nu se interpreteze”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu la Palat.

Gigi Becali, anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi

Gigi Becali a făcut un anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi, 3-1, care o menține pe vicecampioană în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a avut ofertă de 25 de milioane pentru club, Becali nu mai pleacă, cel puțin până la finalul sezonului. FCSB e la 3 puncte în spatele liderului Farul, cu care va avea și meci direct, în deplasare. Chiar și așa, roș-albaștrii mai au nevoie de un alt pas greșit al dobrogenilor, pentru a lua titlul.

”Întreabă-l pe Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu, prezent în studio). A venit omul care să dea 25 de milioane. Au apărut 3. Mai erau 2 turci.

Nu mai știam ce să le mai zic, mă așteptau pe la hotel să vorbească. A apărut și un arab. Acum nu mai poate să fie vorba de vânzare. După finalul campionatului discutăm”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și