Închide meniul

Adrian Mutu, după Rapid – Farul Constanţa 1-1: „A fost un rezultat corect!” Ce a vorbit la final cu Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2023, 0:34

Reclamă
Adrian Mutu, după Rapid – Farul Constanţa 1-1: „A fost un rezultat corect! Ce a vorbit la final cu Hagi

Farul - Rapid, LIVE TEXT, 21:30

Gică Hagi şi Adrian Mutu, înaintea unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu a spus, după Rapid – Farul Constanţa 1-1, că rezultatul este un corect. Antrenorul Rapidului a recunoscut că şi Farul putea câştiga în Giuleşti. De asemenea, Adrian Mutu as recunoscut superioritatea echipei lui Gică Hagi din prima repriză, atunci când a trimis de două ori mingea în bară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Mutu a vorbit despre problemele lui Kait şi Costache, dar şi despre situaţia lui ALexandru Ioniţă. Mutu a dezvăluit ce a vorbit cu Gică Hagi, la finalul partidei.

Adrian Mutu, după Rapid – Farul Constanţa 1-1

Nu pot să spun că nu sunt mulţumit, a fost un meci echilibrat. Au fost momente când noi puteam să deschidem scorul, dar şi ei puteau să o facă. E un rezultat corect. Mă bucur că am făcut o propagandă bună fotbalului. Suntem 2 antrenori care vrem să jucăm pe atac. E o echipă bună. Nu întâmplător este pe primul loc. Îmi felicit băieţii, au dat totul şi asta e cel mai important. În minutul 4-5 am avut noi o ocazie unu la unu. Într-un meci sunt mai multe episoade în care una dintre echipă domină şi alta se apără.

În prima repriză ei au avut şansele mai mari, au avut două bare. În a doua repriză am echilibrat puţin. Ca antrenor, tot impul într-un meci de genul acesta, văd partea plină a paharului. Acesta nu este un meci normal de campionat. Azi am luat gol poate nu din cea mai periculoasă a lor, o execuţie extraordinară a lui Nedelcu. Nu înseamnă că dacă dă gol am fost inspirat. M-am uitat în primul rând că i-am blocat. Cred că am făcut un spectacol în Giuleşti, am arătat ca două echipe. Am fost forţat, Kait a simţit o durere pe aductori. Costache a avut o entorsă. Au fost două schimbări pe care am fost oblicat să le fac.

Producem fotbal şi am arătat că jucăm de la egal la egal cu primele două clasate. Dacă am fi fructificat şi am fi închis meciul şi acum, altfel am fi stat de vorba. Dar poate nu ar fi reflectat realitatea din teren. Cu Ioniţă nu se întâmplă nimic, sunt jucători care sunt mai în formă decât el (n.r. – despre Alexandru Ioniţă). Ne-am felicitat, chiar dacă sunt sigur că amândoi ne-am fi dorit să câştigăm”, a spus Adrian Mutu, la digisport.ro, după Rapid – Farul Constanţa 1-1.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi, prima reacţie după Rapid – Farul 1-1

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după partida dintre Rapid şi Farul, încheiată la egalitate, scor 1-1. „Regele” s-a declarat bucuros de prestaţia jucătorilor săi, care au reuşit să obţină un punct într-o deplasare extrem de dificilă. De asemenea, Hagi a vorbit şi despre Adrian Mutu, pe care l-a îmbrăţişat la finalul duelului din Giuleşti.

„Sunt foarte mulţumit, dar ne doream să luăm cele trei puncte. Am jucat bine, ambele echipe au prestat un joc bun. Ambele tabere s-au bucurat de fotbal. Mentalitatea noastră e să încercăm să marcăm goluri, asta le-am scris pe tablă înainte de meci.

Din păcate am marcat un singur gol. Important e că am produs fotbal, am avut ocazii. Băieţii au reacţionat bine, şi cei care au fost la lot, şi cei care au venit de acasă. Kiki a venit foarte obosit, s-a văzut asta, dar important e că nu am pierdut în deplasare, la o echipă bună.

Reclamă

În prima repriză am făcut bine, la început ne-au surprins, dar şi noi am avut ocazii şi am fi putut să câştigăm.

Nedelcu avea nevoie să joace, să prindă putere, e un mijlocaş defensiv foarte bun. Are execuţii foarte bune, are lovirea mingii foarte bună, a făcut un meci bun.

Cred că sunt meciuri pe care trebuie să le joci ca să câştigi, cele din play-off, echipele sunt foarte bune, iar meciurile sunt echilibrate.

(N.r. V-aţi îmbrăţişat la final cu Adrian Mutu) Decarii s-au îmbrăţişat la final. Ne-am felicitat, am făcut o muncă bună amândoi în acest an, la echipe care nu şi-au propus să fie acolo. Suporterii s-au bucurat de fotbal, păcat că s-a terminat egal.

Încercăm să avem o mentalitate foarte bună, lucururile astea ne ghidează. Vrem să avem o mentalitate de învingători, jucătorii o au, d-asta fac faţă la nivelul acesta. Sunt nişte copii foarte buni. Putem să facem un fotbal foarte bun, avem un lot echilibrat, tinerii aceştia au fost surpriza campionatului”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

22:36

„Trebuia să înscriem mai multe goluri!” Van Dijk nu s-a ferit de cuvinte după România – Olanda 0-3: „O săptămână cu turbulenţe”

22:22

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

22:14

Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după România – Olanda 0-3: „Problema a fost asta!”

22:05

„E vinovatul principal, acolo s-a pierdut totul!” Tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și