Închide meniul

Adrian Mutu i-a trezit amintiri lui Toni Petrea în prima repriză din Chindia – Rapid! :) Decizia luată de antrenorul Rapidului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2022, 21:56

Adrian Mutu i-a trezit amintiri lui Toni Petrea în prima repriză din Chindia – Rapid! :) Decizia luată de antrenorul Rapidului

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt - Rapid

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adrian Mutu l-a făcut pe Toni Petrea să tresară în prima repriză din Chindia – Rapid. Antrenorul a luat o decizie care i-a trezit amintiri lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit de jocul echipei, Adrian Mutu a decis să facă două schimbări în prima repriză a meciului cu Chindia. Strategia este una cunoscută pentru Toni Petrea, care a fost şi el „nevoit” să facă schimbări pe vremea când antrena la FCSB.

Adrian Mutu l-a făcut pe Toni Petrea să tresară în prima repriză din Chindia – Rapid

În minutul 37 al partidei, Adrian Mutu a decis să facă două schimbări. I-a scos din teren pe Costache şi pe Ioniţă, şi i-a introdus pe Luckassen şi Papeau. Prima repriză a fost una cu multe evenimente. Arbitrul Lucian Rusandu a anulat două goluri cu ajutorul VAR.

Adrian Mutu, precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid

Adrian Mutu este precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid. Antrenorul giuleştenilor nu o subestimează pe echipa lui Toni Petrea, care a eliminat-o recent pe CSA Steaua din Cupa României.

”Nu pot să-ți răspund la întrebarea asta pentru că nu vreau să desconsider niciun antrenor. Nu cred că este momentul să privim de sus pe nimeni, ci din contră. Întâlnim o echipă în căutare de puncte care va da totul pentru a câștiga. Cu atât mai greu și mai complicat devine meciul pentru noi.

Reclamă

Chiar dacă nu a avut multe zile la dispoziție Toni, am văzut pe parcursul meciului două sisteme pe care le-a folosit. Bineînțeles că întotdeauna o victorie îți oferă moral. Au jucat împotriva unei echipe bune din Liga 2. Sunt pe drumul cel bun, sunt în creștere, mai ales moral. Victoriile te motivează și mai mult, dar trebuie să confirme și în campionat.

Cred că de la început presiunea este constantă, nu este mai mare sau mai mică. Dat fiind faptul că jucăm la Rapid, este presiunea rezultatului indiferent de poziția pe care te afli în clasament. Le-am spus mereu acest lucru jucătorilor”, a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Rapid este favorită clară în duelul cu ultima clasată din Liga 1. Trupa lui Adrian Mutu are 24 de puncte, la trei distanţă de primul loc ocupat de echipa lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Giuleştenii vin după o victorie în play-off-ul Cupei României, 3-0 cu Afumaţi. În campionat, în ultima rundă, Rapid a obţinut un succes la limită, scor 2-1, în faţa celor de la Mioveni. Alături de liderul din Liga 1, Rapid are cele mai multe victorii din acest campionat, opt.

În sezonul trecut, Rapid şi Chindia s-au întâlnit de trei . Toate cele trei partide au fost echilibrate. În meciul tur al campionatului regular, giuleştenii s-au impus la limită, scor 1-0. În retur, duelul s-a încheiat la egalitate, 2-2, iar în play-out, a fost tot remiză, scor 0-0.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și