Închide meniul

Adrian Mutu pune presiune înainte de CFR Cluj – Rapid: „Trebuie neapărat să câştigăm pentru a reduce distanţa de FCSB”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 19:15

Reclamă
Adrian Mutu pune presiune înainte de CFR Cluj – Rapid: „Trebuie neapărat să câştigăm pentru a reduce distanţa de FCSB

Adrian Mutu pune presiune înainte de CFR Cluj - Rapid

Captură AntenaSport

Adrian Mutu pune presiune înainte de CFR Cluj – Rapid, derby-ul etapei în Liga 1. Antrenorul celor de la CFR Cluj nu renunţă la lupta la titlu şi spune că e conştient că echipa sa trebuie să câştige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu are numai victorii pe banca celor de la CFR Cluj şi vrea să continue seria şi la derby-ul cu Rapid. De cealaltă parte, echipa lui Cristiano Bergodi este singura care a câştigat toate meciurile în 2024.

Adrian Mutu pune presiune înainte de CFR Cluj – Rapid

Obiectivul nostru este cel de a da continuitate acestor rezultate bune, bineînțeles că ne dau o liniște morală pentru a putea pregăti următorul meci. Când ai victorii în spate încrederea în tine și în echipă crește.

Mă bucur mult pentru băieți că au crezut până în ultima secundă în meciul trecut, asta este atitudinea pe care o vreau la CFR, trebuie să fim învingători. Așa va fi și mâine, vom avea un meci greu, de luptă, dar trebuie să credem până la final. Rapid e o echipă periculoasă, este într-o formă foarte bună, au același număr de puncte pe care îl avem și noi, trebuie să ne așteptăm la un meci greu. Ținem neapărat să câștigăm meciul pentru a reduce distanța dintre noi și FCSB.

(Credeți că va reprezenta un avantaj faptul că ați antrenat la Rapid?) Nu cred că are o importanță că am antrenat acolo. Toți din fotbalul românesc ne cunoaștem între noi. Sunt alți jucători, alt antrenor, va fi un meci interesant. E o partidă specială pentru mine, dar sunt concentrat doar pe echipa mea, i-am analizat, le știu plusurile și minusurile, dar astea sunt chestii de bucătărie internă.

Reclamă

Nu este primă de joc, nu jucăm pentru prima de joc. Trebuie să jucăm pentru rezultat, pentru ceea ce înseamnă acest club. E problema conducerii dacă după meci va fi o primă, noi trebuie să ne gândim doar la cele 3 puncte„, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Cristiano Bergodi face apel la calm înainte de CFR Cluj – Rapid: „Nu e meci decisiv!”

Cristiano Bergodi face apel la calm înainte de CFR Cluj – Rapid. Antrenorul giuleștenilor a vorbit despre duelul din etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga 1.

Derby-ul dintre CFR Cluj și Rapid se va juca sâmbătă, de la ora 21:15. Partida dintre ocupantele locurilor 2 și 3 din Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul italian a dat de înțeles faptul că s-ar mulțumi și cu un egal la meciul din Gruia, chiar dacă Victor Angelescu a spus că acceptă doar ca giuleștenii să se întoarcă la București cu cele 3 puncte.

„Ne dorim cu toții să facem un meci extraordinar. Așa trebuie să fie dacă vrem să câștigăm punct sau puncte. Au un mic avantaj prin faptul că Adi Mutu îi cunoaște foarte bine pe băieții mei, dar și ei îl cunosc foarte bine pe Adi ca antrenor. Vom vedea ce va fi.

Nu e un meci decisiv. E important, avem același punctaj, dar urmează play-off-ul. Nu cred că este decisiv acest meci.

Declarațiile lui Victor? Probabil se gândește că FCSB s-ar distanța cu un egal. Poate asta e, nu știu. O remiză în deplasare cu CFR ar fi un rezultat pozitiv. Voi nu credeți? Sau nu crede Victor? Eu semnez pentru victorie, nu pentru remiză, dar cred că și remiza ar fi un rezultat important în deplasare. Însă mergem acolo să câștigăm!”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și