Închide meniul

Adrian Mutu, răspuns genial când a fost întrebat cum are grijă de „perla” Rareş Ilie: „Ca un părinte: o bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 aprilie 2022, 17:39

Adrian Mutu, răspuns genial când a fost întrebat cum are grijă de „perla Rareş Ilie: „Ca un părinte: o bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap!

Adrian Mutu, reacţie savuroasă când a fost întrebat de Rareş Ilie

Captură Antena 1

Adrian Mutu a avut o reacţie genială atunci când a fost întrebat despre modul cu reuşeşte să îl ţină cu picioarele pe pământ pe „perla” Rareş Ilie. Mutu spune că se comportă ca un părinte cu „perla Giuleştiului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu spune că are grijă de Rareş Ilie pentru a-l ţine cu picioarele pe pământ. Mai mult, acesta spune că Rareş Ilie provine şi dintr-o familie serioasă, care i-a oferit e educaţie aleasă.

Adrian Mutu, replică genială despre Rareş Ilie

Mă bucur că a dat multe goluri de când am venit eu. Am grijă de el şi îl ţin cu picioarele pe pământ, ca un părinte, ca să spun aşa, moral şi o bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap. Dar el este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea când îi vedeţi modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue.

Îi spun public probabil la fiecare conferinţă că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum pentru că abia de-acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari„, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Adrian Mutu are 7 victorii din 7 meciuri la Rapid

Adrian Mutu are un parcurs perfect la Rapid. „Briliantul” are 7 victorii obţinute în primele 7 meciuri. Pentru Rapid urmează o deplasare dificilă la Chindia, o echipă care luptă pentru a scăpa de barajul pentru evitarea retrogradării.

Reclamă

Un joc dificil, ţinând cont că pentru Chindia e un meci foarte important pentru a evita barajul. Pentru ei e un meci capital şi ne aşteptăm la o reacţie puternică. Sunt conştient că traversăm o perioadă foarte bună, ne aflăm pe primul loc în play-out. Vom încerca să rămânem acolo. Aceste şapte meciuri câştigate au trecut, pentru mine e doar o statistică. Cel mai important e ca mâine să ne facem datoria. Şi să avem cât mai multă încredere în noi pentru că victoriile aduc victorii şi probabil moralul nostru va fi din ce în ce mai bun.

Pentru mine cel mai important e să reuşesc să duc Rapidul la barajul pentru Conference League. Pe plan personal nimic nu contează. Vreau doar să-mi fac treaba la Rapid bine, să le ofer suporterilor satisfacţie şi să ofer clubului rezultate, pentru că de-asta am fost angajat. E important clubul să reuşească să se ducă la baraj. Dacă credem că merităm trebuie să demonstrăm pe teren în fiecare meci care a mai rămas. Să rămânem cu picioarele oe pământ pentru că nu am rezolvat nimic în momentul de faţă. Vom avea de muncă, de alergat, dar asta este meseria, trebuie să o respectăm, să respectăm tricoul. Golurile vin din talentul pe care îl au jucătorii, nu datorită antrenamentelor pe care le fac eu„, a mai spus Adrian Mutu.

Rareş Ilie i-a adus lui Adrian Mutu a şaptea victorie pe banca Rapidului

Etapa trecută, Adrian Mutu a ajuns la 7 victorii la rând pe banca giuleștenilor. „Perla” Rareș Ilie a fost eroul serii, cu un gol marcat în stilul „cobrei” Adrian Ilie! 

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem fericiți. Ne-am pregătit toată săptămâna. E mai mult din instinct, mister mi-a zis că am dat cum dădea el pe vremuri. Suntem pe locul întâi, urmează niște meciuri la fel de grele.

Nu m-am preocupat cu zvonuri, avem un campionat de terminat. Suntem nerăbdători pentru baraj, am legat victorie după victorie. S-a întâmplat și la UTA, suntem meciuri și meciuri. Cu Botoșani am jucat bine toată durata, așa s-a derulat. Domnul antrenor și-a făcut treaba, iar echipa a câștigat”, a spus Rareș Ilie, după meci.

Rareş Ilie a vorbit deschis despre rivalitatea cu Octavian Popescu

Rareş Ilie (19 ani) a vorbit despre rivalitatea cu Octavian Popescu (19 ani). Cele două „perle” urmărite de FC Torino sunt în formă maximă, iar FCSB şi Rapid pot obţine milioane de euro la vară. Fotbalistul giuleştenilor este tot mai comparat cu favoritul lui Gigi Becali, motiv pentru care acesta a vorbit deschis despre relaţia cu jucătorul roş-albaştrilor.

„Eu văd o rivalitate benefică. Nu e ca și cum am fi rivali, noi suntem prieteni, ne cunoaștem de la U21. Eu îi doresc tot binele din lume și mă bucur pentru el când are reușite. E o rivalitate care mă ambiționează mai mult și probabil că și pe el.

Cred că suntem diferiți, dar avem unele asemănări. El e mai rapid, eu sunt mai puternic. Nu m-am gândit la asta, dar fiecare încearcă să îmbunătățească unde stă mai rău și încearcă să fie mai bun decât celălalt”, a declarat Rareș Ilie, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și