Închide meniul

Adrian Mutu, reacție genială despre forma lui Marko Dugandzic: „Trebuie să ai și bulan!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2023, 21:09

Adrian Mutu, reacție genială despre forma lui Marko Dugandzic: „Trebuie să ai și bulan!

Adrian Mutu

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

  • Dugandzic e în forma vieții la Rapid
  • Croatul a fost lăudat de Adrian Mutu

Adrian Mutu, reacție genială despre forma lui Marko Dugandzic. Antrenorul Rapidului a oferit o declarație fabuloasă la adresa fotbalistului croat. „Briliantul” e încântat că atacantul său a devenit golgheterul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dugandzic a reușit două hat-trick-uri în victoriile 3-0 cu Sepsi și 4-1 cu FC Voluntari. „Trebuie să ai și bulan”, a spus Adrian Mutu despre Dugandzic.

Adrian Mutu, reacție genială despre forma lui Marko Dugandzic

„Nu vreau să îmi asum toate meritele pentru momentul în care se află Dugandzic. Nu este corect. El se simte bine la Rapid, are o chimie cu grupul. A contat faptul că i-am acordat credit încă din prima zi şi faptul că a avut noroc şi a fost de multe ori la locul potrivit…

Reclamă

Atacanţii trăiesc prin goluri şi când marchează des se relaxează. Ca atacant, pe lângă ştiinţă şi valoare, trebuie să ai şi «bulan», ca să spunem aşa.

Mă bucură faptul că marchează, dar ajută şi echipa, face şi faza defensivă, îşi pune toate calităţile în slujba echipei”, a spus Adrian Mutu într-o conferință de presă.

Reclamă

Marko Dugandzic ştie care sunt diferenţele dintre Dan Petrescu şi Adrian Mutu

Marko Dugandzic a declarat că Dan Petrescu este un antrenor de „şcoală veche”, însă susţine că experienţa „Bursucului” este impresionantă. De cealaltă parte, în privinţa lui Adi Mutu, Dugandzic a declarat că acesta este un tehnician cu metode moderne, de la care a primit încredere încă din prima zi.

Atacantul croat a vorbit şi despre factorii care nu i-au permis să se impună la CFR Cluj. Acesta a declarat că nu a primit şansa de a se exprima, Dan Petrescu fiind cel care decide totul în Gruia.

„E diferența dintre stilul lor de jucători, dintre două filozofii distincte de antrenori, două viziuni . Mutu e un tehnician mai modern, tânăr, ambițios. Mister Petrescu e de școală veche, însă un mare profesionist, cu un CV impresionant și o mulțime de trofee cucerite. Pentru mine, Mutu e însă un antrenor foarte important, care m-a ajutat enorm și mi-a oferit încredere încă din prima zi la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. ai de luat o revanşă împotriva lui Dan Petrescu?) Nu sunt genul. Eu sunt jucător, el manager. Decide totul la CFR, acolo n-am găsit spațiu pentru a mă exprima, nicio problemă. Asta a fost hotărârea și am respectat-o. N-am niciun regret. Am luptat doar pentru mine. N-am uitat însă fotbalul niciodată”, a declarat Marko Dugandzic, pentru playsport.ro.

Marko Dugandzic a vorbit despre rivalitatea cu Andrea Compagno

Marko Dugandzic a vorbit despre rivalitatea cu Andrea Compagno pentru titlul de golgheter în Liga 1. Atacantul croat s-a declarat încântat după meciul Rapid – FC Voluntari 4-1, din etapa a 24-a din Liga 1.

„O seară perfectă. Abordăm fiecare meci la victorie. Am marcat patru goluri, suntem aproape de obiectivele noastre. Este senzațional. Din prima zi m-am simțit de parcă sunt aici de multă vreme. Le mulțumesc suporterilor, sper să continuăm așa.

Poate că golul încasat în ultimul minut a fost puțin neașteptat, este un început bun de an, nu o să ne oprim aici. Vom continua să jucăm bine. Nu mă concentrez pe realizările individuale, pot să marchez mai mult, vreau doar să rămân sănătos și să îmi ajut echipa. Nu pun presiune pe mine din punctul ăsta de vedere, sunt într-o formă bună. Nu am visat și hat-trick-ul ăsta”, a spus Marko Dugandzic, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”