Închide meniul

Adrian Mutu, reacţie genială despre transferul lui Gabi Tamaş la Rapid: „Pot să am trei jucători care împreună fac 100 de ani!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2022, 14:08

Adrian Mutu, reacţie genială despre transferul lui Gabi Tamaş la Rapid: „Pot să am trei jucători care împreună fac 100 de ani!

Adrian Mutu, prima reacţie după Voluntari - Rapid 0-1

Adrian Mutu este antrenorul celor de la Rapid. Sursa: Hepta

Adrian Mutu a avut o reacţie genială despre transferul lui Gabi Tamaş la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a amintit şi de Cristi Săpunaru şi Dragoş Grigore, veteranii pe care îi are deja în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş este pe picior de plecare de la Petrolul Ploieşti, iar Rapid s-ar număra printre echipele interesate de serviciile acestuia.

Adrian Mutu, reacţie genială despre transferul lui Gabi Tamaş la Rapid

Tamaş a fost titular în toate cele 13 meciuri ale Petrolului de după promovarea în Liga 1. Fundaşul a avut mereu evoluţii remarcabile şi i-a ajutat pe „lupi” să urce pe loc de play-off.

„Am citit și eu. Nu am vorbit cu Gabi. Vedem ce se va întâmpla. E un jucător de valoare, a demonstrat pe unde a fost. Deocamdată e fotbalistul Petrolului.

(n.r. despre un cuplu de fundași Săpunaru – Tamaș) Îi mai am acolo pe Grigore, Iacob, Ignat. Pot să am trei jucători care împreună fac 100 de ani, dar care au și peste 100 de selecții în echipa națională”, a declarat Adrian Mutu.

Reclamă

Gabi Tamaş, chemat de conducătorii Petrolului să îşi rezilieze contractul

Gabi Tamaş a fost chemat de conducătorii Petrolului să îşi rezilieze contractul. Fundaşul de 38 de ani, care este jucător de bază la nou-promovată, a primit o invitaţie incredibilă din partea Consiliului Director.

Informaţia a fost oferită de jurnalistul Octav Preda. Acesta a avut o reacţie dură la adresa preşedintelui clubului, Costel Lazăr. A şi făcut publică înştiinţarea primită de Tamaş.

”Invitație prin intermediul căreia vă transmitem că sunteți convocat în fața Consiliului Director al Asociației Club Sportiv Petrolul 52 în data de 12.10.2022, ora 14:00, la sediul Clubului, pentru a stabili termenii încetării contractuale, solicitate de către dumneavoastră”, se arată în documentul făcut public de Octav Preda.

Reclamă 4 / 0/3

La începutul lunii septembrie, Tamaş a surprins şi a anunţat că este dispus să plece de la Petrolul. Totul din cauza restanţelor salariale pe care le avea clubul la jucători.

”Da, e adevărat, am cerut azi rezilierea contractului cu Petrolul! Aștept răspunsul conducerii”, a spus atunci Gabi Tamaș pentru playsport.ro.

Gabi Tamaș a ajuns la Petrolul în această vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Voluntari. „Lupii galbeni” se confruntă cu probleme financiare. Antrenorul Nicolae Constantin recunoscuse că nemulțumirile lui Tamaș sunt legate de problemele cu banii.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și