Închide meniul
NEWS ALERT

Gabi Tamaş, chemat de conducătorii Petrolului să îşi rezilieze contractul. Invitaţie incredibilă primită de „stâlpul” din defensiva ploieştenilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2022, 23:29

Gabi Tamaş, chemat de conducătorii Petrolului să îşi rezilieze contractul. Invitaţie incredibilă primită de „stâlpul din defensiva ploieştenilor

Gabi Tamaş, chemat de conducătorii Petrolului să îşi rezilieze contractul

Gabi Tamaş, în timpul unui meci pentru Petrolul Ploieşti / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Tamaş a fost chemat de conducătorii Petrolului să îşi rezilieze contractul. Fundaşul de 38 de ani, care este jucător de bază la nou-promovată, a primit o invitaţie incredibilă din partea Consiliului Director.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţia a fost oferită de jurnalistul Octav Preda. Acesta a avut o reacţie dură la adresa preşedintelui clubului, Costel Lazăr. A şi făcut publică înştiinţarea primită de Tamaş.

Gabi Tamaş, chemat de conducătorii Petrolului să îşi rezilieze contractul

Invitație prin intermediul căreia vă transmitem că sunteți convocat în fața Consiliului Director al Asociației Club Sportiv Petrolul 52 în data de 12.10.2022, ora 14:00, la sediul Clubului, pentru a stabili termenii încetării contractuale, solicitate de către dumneavoastră”, se arată în documentul făcut public de Octav Preda.

Gabi Tamaş
Gabi Tamaş ar putea să îşi rezilieze contractul cu Petrolul

Tamaş a fost titular în toate cele 13 meciuri ale Petrolului de după promovarea în Liga 1. Fundaşul a avut mereu evoluţii remarcabile şi i-a ajutat pe „lupi” să urce pe loc de play-off. Ploieştenii au coborât pe locul 7 după ce au suferit a patra înfrângere la rând în competiţia internă.

La începutul lunii septembrie, Tamaş a surprins şi a anunţat că este dispus să plece de la Petrolul. Totul din cauza restanţelor salariale pe care le avea clubul la jucători.

Reclamă

Da, e adevărat, am cerut azi rezilierea contractului cu Petrolul! Aștept răspunsul conducerii”, a spus atunci Gabi Tamaș pentru playsport.ro.

Gabi Tamaș a ajuns la Petrolul în această vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Voluntari. „Lupii galbeni” se confruntă cu probleme financiare. Antrenorul Nicolae Constantin recunoscuse că nemulțumirile lui Tamaș sunt legate de problemele cu banii.

Câţi bani a cerut Petrolul în schimbul fundaşului de 38 de ani

Luna trecută, Petrolul nu şi-a dorit să renunţe la Gabi Tamaş, după ce fundaşul de 38 de ani a transmis un ultimatum conducerii şi a anunţat că pleacă dacă nu se plătesc salariile restante. „Lupii” ţineau cu dinţii de liderul echipei şi chiar ar fi luat o decizie surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Pe fir intrase Universitatea Craiova, anunţa gsp.ro. Mihai Rotaru ar dori să scape de Paul Papp şi să îl aducă în schimb pe Gabriel Tamaş, jucător care a mai fost şi în trecut pe lista de transferuri a oltenilor. Totuşi, şefii Petrolului nu vor să audă de interesul granzilor Ligii 1 şi cer bani în schimbul jucătorului.

Chiar dacă Tamaş va împlini 39 de ani în luna noiembrie, sursa citată anterior anunţă că „găzarii” îşi doresc să primească 150.000 de euro pentru a-l lăsa să plece pe fundaş.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și