Închide meniul

Adrian Mutu şi-a prelungit contractul cu Rapid! Prima reacţie a „Briliantului”

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2022, 16:48 / Actualizat: 10 august 2022, 18:09

Reclamă
Adrian Mutu şi-a prelungit contractul cu Rapid! Prima reacţie a „Briliantului

Adrian Mutu, reacţie după Rapid - U Cluj 1-0

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / Facebook FC Rapid 1923

Adrian Mutu şi-a prelungit contractul cu Rapid. „Briliantul” a oferit şi prima reacţie după „votul de încredere” primit din partea lui Dan Şucu şi Victor Angelescu. În acest an, giuleştenii sărbătoresc centenarul şi vor cu orice preţ un trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numit în funcţie în luna martie a acestui an, Adrian Mutu a înregistrat 10 victorii, o remiză şi trei eşecuri. În perioada petrecută de acesta pe banca giuleştenilor, echipa sa a marcat 28 de goluri şi a încasat 9.

Adrian Mutu şi-a prelungit contractul cu Rapid

Contractul „Briliantului” era scandent până în vara lui 2023. Acum, fostul mare internaţional va sta pe banca giuleştenilor până în 2025.

„Mă bucur mult pentru acest moment. Este un vot de încredere din partea clubului, pe care îl tratez cu maximă seriozitate și responsabilitate! Hai, Rapid!”, a spus Adrian Mutu pentru fcrapid.ro.

Adrian Mutu: „Obiectivul este play-off-ul!

Adrian Mutu a făcut o reverenţă în faţa lui Horaţiu Moldovan după Rapid – FC Argeş 2-1. Portarul giuleştenilor şi-a salvat echipa în mai multe rânduri, iar echipa „Brilitanului” a urcat pe primul loc în Liga 1.

Reclamă

„A fost un meci dicil, mai ales în prima repriză. Au închis foarte bine spaţii. Am avut un portar bun, pe care vreau să-l felicit. E cel mai bun portar din ţară. Sunt mulţumit. Ştiam că întâlnim o echipă care se apără bine. Ştiu ce calităţi are Toni Sefer.

Îl încurajez să tragă la poartă de multe ori. Avea nevoie pentru moralul lui. De aceea şi joacă la Rapid. Am făcut puţin spectacol în repriza a doua. Mă bucur că s-a luat decizia corectă la Işfan”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

Rapid are trei victorii consecutive, 2-0 cu FCSB, 1-0 cu Universitatea Craiova şi 2-1 cu FC Argeş. Totuşi, Adrian Mutu nu se gândeşte la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Obiectivul este play-off-ul. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne comparăm cu nicio echipă. Avem un parcurs sănătos. Avem timp sezoanele următoare să ne luptăm la titlu.

Sunt meciuri foarte grele. Trebuie să fim atenţi şi concentraţi. Sunt trei puncte mari cu o echipă care face probleme. Acum, abia aşteptăm să jucăm cu Petrolul!”, a mai spus antrenorul giuleştenilor.

OFICIAL | Alexandru Mățan a semnat cu Rapid

Alexandru Mățan a fost anunțat oficial în calitate de nou jucător al celor de la Rapid. Jucătorul de 22 de ani a oferit primele declarații la noua echipă.

Mățan a fost împrumutat de Rapid de la Columbus Crew până în ianuarie 2023, cu opțiune de cumpărare definitivă.

„Sunt foarte bucuros să ajung la Rapid, este o oportunitate foarte importantă pentru mine. Rapid este una dintre cele mai iubite echipe din România, dacă nu cea mai iubită, și abia aștept să joc și să cunosc acești fani minunați.

Nu am avut o situație foarte bună de când a început campionatul, dar am vorbit cu Mister, m-a convins și cui nu i-ar plăcea să fie antrenat de Adi Mutu?

Am fost sâmbătă pe Giulești și mi s-a făcut pielea de găină, au niște cântece… Fanii nu se repetă timp de 90 de minute, n-am mai întâlnit așa ceva. Sper să ne susțină pe tot parcursul sezonului și să îi facem fericiți”, a spus Alex Mățan, conform fcrapid.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și