Închide meniul

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Radu Petrescu, după Petrolul – FCSB 2-2: „E inacceptabil”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 15:50

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Radu Petrescu, după Petrolul – FCSB 2-2: E inacceptabil”

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Radu Petrescu, după Petrolul - FCSB 2-2

Colaj Adrian Porumboiu și Radu Petrescu / Hepta - Profimedia

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Radu Petrescu, după Petrolul – FCSB 2-2. Fostul central l-a făcut praf pe arbitru, pentru modul în care acesta a gestionat partida de la Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul duelului de pe Ilie Oană au existat 2 faze controversate. În prima repriză, Dawa a avut o intrare dură asupra lui Hanca, care a ieșit accidentat de pe teren. De asemenea, la ultima fază a meciului, Ngezana a avut un contact cu Jair în careu, iar arbitrul de la centru a dictat lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Gicu Grozav.

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Radu Petrescu, după Petrolul – FCSB 2-2. Ce l-a nemulțumit pe fostul patron de la FC Vaslui

După meciul de pe stadionul „Ilie Oană”, Adrian Porumboiu l-a atacat pe Radu Petrescu. Acesta l-a criticat pe central pentru deciziile sale, dar mai ales pentru faptul că nu l-a eliminat pe Joyskim Dawa în prima parte a primei reprize, dar și pentru faptul că, inițial, acesta nu a fluierat pentru a dicta fault la faza respectivă.

„Penalty-ul din ultimul minut nu comportă niciun fel de comentariu, dacă nu-l dădea era altceva. Eu altceva sunt surprins şi dezamăgit. Eşti arbitru FIFA şi să nu dai fault acolo (n.r. – la intrarea lui Dawa asupra lui Hanca).

Un arbitru care a fost delegat la un nivel extraordinar de Liga Campionilor şi să nu fluiere fault. El nu a fluierat în faza aceea că e fault. Mai roşu ca ăsta nu poate să existe, atâta violenţă, brutalitate… E greu că a lovit mingea, dar cu piciorul din spate l-a secerat pe ăla, ce o avea Hanca…

Reclamă

E inacceptabil cum să nu fluiere, lasă cartonaşul, a dat galben după aia că s-a consultat cu cine s-a consultat, dar n-a fluierat fault, pentru el nu a fost fault. Vin din altă lumea. De aici orice fel de comentariu e…”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit fanatik.ro.

Sergiu Hanca, noi detalii despre accidentarea din Petrolul – FCSB 2-2

La o zi de la meciul dintre Petrolul și FCSB, fotbalistul echipei din Ploiești a vorbit despre duelul pe care l-a avut cu Dawa, la jumătatea primei reprize. Sergiu Hanca a dezvăluit că are dureri „îngrozitoare” și că, până în momentul de față, nu a fost la medic, pentru că piciorul său este prea umflat pentru a i se pune un diagnostic.

„Încă nu am fost la medic pentru că am piciorul prea umflat. Nu au ce diagnostic să îmi pună în momentul de faţă. Aştept să mi se dezumfle piciorul. Am avut dureri îngrozitoare, nu am dormit toată noaptea.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa ceva nu am mai simţit. Instantaneu am simţit durerea. Primul instinct a fost să mă uit la picior şi m-am gândit la accidentarea jucătorului de la Hermannstadt. 

M-am uitat la picior să văd dacă e rupt sau nu, simţeam o durere imensă. Mi-a dat cu acel spray, dar nu îmi amorţea piciorul deloc. Am putut să merg puţin de la adrenalină şi mă gândeam că poate pot să reintru.

Dar când am văzut cât de repede se umflă, am plecat în vestiar direct, am făcut duş şi nu am mai putut să calc pe el. Am luat pastilele pe care mi le-a dat doctorul. Aştept să se dezumfle”, a spus Sergiu Hanca, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și