Închide meniul

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty: „Nu sunt dubii”

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 10:44

Reclamă
Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty: „Nu sunt dubii

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty

Adrian Porumboiu, la un meci / Hepta

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty în partida cu FC Voluntari. Fostul mare arbitru a vorbit despre faza controversată din finalul partidei care a contat pentru etapa a 13-a a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a făcut un pas greșit în lupta pentru titlu după ce a remizat, pe teren propriu, cu cei de la FC Voluntari, scor 0-0. Echipa pregătită de Elias Charalambous a cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 87 al duelului, după ce Cristian Paz ar fi comis un henț în careu.

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty. Mesajul fostului arbitru

Fostul mare arbitru este de părere că vicecampioana României ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în meciul cu FC Voluntari. Adrian Porumboiu a explicat și motivul pentru care această decizie ar fi trebuit să fie acordată de către centralul partidei, Marian Barbu.

La momentul respectiv, oficialul de la centru nu a luat nicio decizie după intervenția lui Paz. De asemenea, nici oficialii din camera VAR nu l-au anunțat pe Barbu că în carul celor de la Voluntari s-a produs un henț.

„Este 11 metri, nu sunt prea multe comentarii de făcut. Dacă mâna nu era lipită, atunci mingea avea altă traiectorie. Mâna nu trebuie să fie depărtată un metru de corp ca să fie penalty.

Reclamă

Nu era nici un șut de aproape, să spui că fundașul nu a avut timp să-și tragă mâna. Nu sunt dubii. Mâna era pe lângă corp, într-o poziție caracteristică pentru fazele la care se sancționează hențul. Mingea s-a dus direct în mână. E penalty!

Ca să fac o glumă, vă dați seama că dacă fundașul de la Voluntari avea voie să joace cu ceas la mână, îi spărgea ceasul”, a spus fostul central, potrivit gsp.ro.

Florin Răducioiu a criticat dur arbitrajul din FCSB – FC Voluntari 0-0

Fostul mare atacant al echipei naționale este de părere că în minutul 87 al duelului, balonul l-a lovit în mână pe Cristian Paz, iar, arbitrul partidei ar fi trebuit să dicteze lovitură de la 11 metri. Totodată, Florin Răducioiu a criticat și arbitrajul video pentru faptul că oamenii din camera VAR nu au intervenit la faza respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

„Este 11 metri clar, mingea se ducea în poartă. Nu pot să cred că nu s-a dat 11 metri cu toate aceste tehnologii. Uitaţi-vă unde are mâna, ce naiba? 

E 11 metri clar, este o ruşine”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

După rezultatul de egalitate înregistrat în meciul cu FC Voluntari, FCSB rămâne lider în clasamentul ligii 1, cu 30 de puncte după cele 13 meciuri jucate. CFR Cluj ar putea profita de rezultatul înregistrat de vicecampioană și s-ar putea apropia la un punct de prima poziție a clasamentului. Elevii lui Andrea Mandorlini nu și-au jucat încă partida din această etapă a campionatului intern. Ardelenii se vor duela cu Oțelul Galați, luni, de la ora 21:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și