Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Porumboiu, comparație inedită între FCSB – Universitatea Craiova și Liverpool – Real Madrid: „Pentru echipele din România, ar trebui niște scăunele!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 15:54

Reclamă
Adrian Porumboiu, comparație inedită între FCSB – Universitatea Craiova și Liverpool – Real Madrid: Pentru echipele din România, ar trebui niște scăunele!”

Adrian Porumboiu, comparație inedită între FCSB - Universitatea Craiova și Liverpool - Real Madrid

FCSB și Real Madrid / Hepta și Profimedia

Adrian Porumboiu a făcut o comparație inedită între FCSB – Universitatea Craiova și Liverpool – Real Madrid! Fostul arbitru FIFA a vorbit despre diferențele colosale dintre partidele din Liga 1 și cele din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova s-a terminat cu scorul de 1-1, în timp ce Liverpool – Real Madrid s-a încheiat 2-5.

Adrian Porumboiu, comparație inedită între FCSB – Universitatea Craiova și Liverpool – Real Madrid

Fostul arbitru și patron al clubului FC Vaslui s-a declarat uluit de faptul că niciunul dintre fundașii centrali de la FCSB – Universitatea Craiova nu a încercat să creeze superioritate în planul ofensiv, așa cum s-a întâmplat în partida Liverpool – Real Madrid, din optimile Champions League.

„Ce distanță mare între jucători… Ambele echipe aveau doi fundași centrali, doar Cristea mai urca cu mingea la picior să creeze superioritate. Restul stăteau și pasau. Mă gândesc că era necesar să inventeze, pentru echipele astea din România, și niște scăunele. Stau pe scaun și pasează lateral și înapoi.

Eu n-am văzut unul să urce cu mingea, cum am văzut aseară (n.r. la Liverpool – Real Madrid). Fundașii urcau cu mingea să creeze superioritate, aveau curaj. Fiecare cu treaba lui. Probabil că ei (n.r. jucătorii din Liga 1) văd și meciurile astea, poate văd cum urcă fundașii centrali cu mingea la picior, cum sunt siguri pe ei”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Jurgen Klopp, uluit după Liverpool – Real Madrid 2-5

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, nu și-a putut explica declinul echipei sale, survenit după marcarea golului de 2-0, din minutul 14.

„Începutul a fost extraordinar, a fost perfect, am jucat exact ce voiam. Toată prima repriză a fost bună, cu excepția golurilor încasate. La primul gol, am fost pasivi, nu am urmărit adversarii. Golul doi e o eroare, nu trebuia să se întâmple, dar s-a întâmplat, 2-2.

La prima fază de la reluare, a fost o minge lungă pe Vinicius. Nu știu sigur dacă a fost fault, dar știu că nu e în regulă cum ne-am apărat. S-a făcut 3-2, ceea ce nu ne poate avantaja când jucăm împotriva unei echipe care e atât de bună pe contraatac.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi nu am reușit să ne revenim. Ei au devenit mai încrezători și au marcat goluri superbe. Unul a fost deviat. Așa a decurs jocul, a fost ciudat. 

Aveam cinci sau șase jucători în defensivă, dar niciunul nu ieșea să blocheze. Asta nu ar trebui să se întâmple. Am fost pasivi. Singurul mod în care poți temporiza un joc este prin păstrarea posesiei, dar noi am pierdut mingi în momente importante la începutul părții secunde. 

Vom merge acolo și vom juca fotbal, va fi o provocare imensă. Până atunci, trebuie să jucăm în Premier League și să învățăm ceva din acest meci”, a spus Jurgen Klopp, la finalul partidei cu Real Madrid.

Pentru Liverpool, au marcat Nunez și Salah, în timp ce reușitele celor de la Real Madrid au fost semnate de Vinicius Junior (două goluri), Militao și Benzema (două goluri).â

Karim Benzema a egalat un record deținut de Lionel Messi, după ce a marcat în Liverpool – Real Madrid

Karim Benzema a marcat o „dublă” în partida Liverpool – Real Madrid. Acestea au fost primele reușite ale atacantului francez, în actuala ediție de Champions League, astfel că a egalat recordul lui Lionel Messi care, până în această seară, era singurul jucător care reușise să marcheze în 18 ediții consecutive de Champions League.

Partida retur dintre Real Madrid și Liverpool este programată miercuri, 15 martie, pe stadionul „Santiago Bernabeu”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și