Închide meniul

Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa FCSB-ului: „E gălăgie multă! Au niște fundași centrali primitivi!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 13:01

Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa FCSB-ului: E gălăgie multă! Au niște fundași centrali primitivi!”

Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB - Sepsi 2-1

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, a avut un discurs dur la adresa FCSB-ului. În ultimul meci de campionat, formația roș-albastră a remizat cu CFR Cluj, 1-1, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu spune că FCSB dispune de un lot foarte bun, mai puțin când vine vorba de fundașii centrali, pe care îi consideră sub nivelul Ligii 1.

Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa FCSB-ului

Totodată, fostul arbitru FIFA i-a criticat pe cei de la CFR Cluj, pentru că folosesc mulți jucători înaintați în vârstă.

„Au fost cinci echipe cu șanse la titlu, au mai rămas trei. Vor rămâne două și va lua campionatul una. După părerea mea, la ce se joacă, Farul. Restul sunt echipe de moșnegi. Cum să mai iei titlul (n.r. CFR Cluj) cu doi jucători care au peste 75 de ani împreună? Am văzut ce schimbare a făcut cu Hoban… e prea mult. Prostești lumea fotbalului.

Singura echipă care spune ceva e Farul, la ora actuală. De Rapid nu avem ce să vorbim. La FCSB e gălăgie multă, dar fotbal puțin. Ei au un lot foarte bun, dar au niște fundași centrali primitivi rău de tot, nu știu de unde i-a adus. Nu sunt de nivelul competiției”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru sport.ro.

Reclamă

George Țucudean a dezvăluit cine își dorește să câștige titlul dintre FCSB și CFR Cluj

Întrebat cine și-ar dori să ridice trofeul de campioană, la finalul sezonului, dintre FCSB și CFR Cluj, George Țucudean a răspuns fără să stea pe gânduri: „CFR!”.

„La cum arată clasamentul, prima șansă o are Farul la campionat. Farul joacă un fotbal bun, are toate șansele. Șanse sunt și pentru CFR. Farul joacă plăcut ochiului, este foarte spectaculoasă, marchează goluri multe.

Pe când, la CFR, contează foarte mult rezultatul. Și când am fost eu acolo, a contat rezultatul mai mult decât frumusețea jocului așa… să vadă spectatorul. Acuma, ce-i mai bine? Să joci urât și să câștigi sau să joci frumos și să pierzi? Jocul se uită că a fost urât după o săptămână și rămân rezultatele.

Reclamă 4 / 0/3

Așa se vorbește de vreo cinci ani (n.r. că CFR Cluj are un lot îmbătrânit) și au tot câștigat campionatele îmbătrâniții aceștia. Trebuie și experiență să ai într-o echipă care se bate la campionat.

Într-adevăr, este bună și infuzia asta de tineri și ceea ce face Farul, dar este, în continuare, un campionat disputat. CFR s-a mai întinerit față de cum era și și-a mai schimbat puțin lotul. Mai au de schimbat, într-adevăr. Le va lua ceva timp până să se închege. Durează și lucrul acesta”, a spus George Țucudean, în exclusivitate, pentru AS.ro.

George Țucudean a cucerit un singur titlu de campion cu FCSB. Însă, în tricoul CFR-ului a obținut de trei ori această performanță.

Dumitru Dragomir a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu

Dumitru Dragomir este de părere că principalul atu al FCSB-ului, în lupta la titlu, este norocul patronului Gigi Becali.

„S-ar putea să ia campionatul (n.r. FCSB) și atunci distruge tot: federație, Ligă, cunoscători de fotbal, de-ăștia care-și dau cu părerea…

Și eu spun că și Farul și CFR Cluj au și antrenori buni și echipă bună, dar nu au nebunia lui Becali! La bulanul și norocul pe care-l are ăsta, s-ar putea să ia și campionatul. Și a făcut numai greșeli. I-a ieșit cu CFR-ul! S-a agățat iar la titlu. Mai e și ghinion, nu te supăra. Erau la un deget distanță liniile la ofsaid, la gol.

Eu cred că îl ia tot Dan Petrescu sau Hagi (n.r. titlul). Merită amândoi din plin, mai ales Hagi!

Reclamă

Hagi contra lui Gigi Becali câștigă cu 100-0. Dar nu joacă ei, ci echipele lor. Aici e vorba și de noroc, nu numai de valoare. Prin ce face Gigi Becali, va avea peste 40.000 de spectatori pe Arena Națională. Marketingul făcut de el nu îl face nimeni. Și dacă ia titlul?

Și Hagi e foarte dificil ca antrenor. Eu știu tot ce se întâmplă! Presiunea pe care o pune Hagi de la copii și juniori ajută foarte mult. La Hagi te omoară cu gura și presiunea valorică a lui. E antrenor, manager cum îi place lui!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și