Închide meniul
EXCLUSIV

„Cine îți dorești să câștige titlul dintre FCSB și CFR Cluj?”. George Țucudean a răspuns fără să stea pe gânduri

Cosmin Olteanu Publicat: 10 aprilie 2023, 15:09

Reclamă
Cine îți dorești să câștige titlul dintre FCSB și CFR Cluj?”. George Țucudean a răspuns fără să stea pe gânduri

„Cine îți dorești să câștige titlul dintre FCSB și CFR Cluj?”. George Țucudean a răspuns fără să stea pe gânduri

George Țucudean / Hepta

George Țucudean a răspuns fără să stea pe gânduri, în momentul în care a fost întrebat cine își dorește să câștige titlul dintre FCSB și CFR Cluj! Fostul fotbalist, în vârstă de 31 de ani, a câștigat campionatul în tricoul ambelor echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, George Țucudean a vorbit despre jocul pe care îl prestează Farul Constanța, liderul din Liga 1.

„Cine îți dorești să câștige titlul dintre FCSB și CFR Cluj?”. George Țucudean a răspuns fără să stea pe gânduri

Întrebat cine și-ar dori să ridice trofeul de campioană, la finalul sezonului, dintre FCSB și CFR Cluj, George Țucudean a răspuns fără să stea pe gânduri: „CFR!”.

Fostul component al naționalei a analizat și jocul pe care îl prestează liderul campionatului, Farul Constanța, despre care spune că este unul spectaculos.

„La cum arată clasamentul, prima șansă o are Farul la campionat. Farul joacă un fotbal bun, are toate șansele. Șanse sunt și pentru CFR. Farul joacă plăcut ochiului, este foarte spectaculoasă, marchează goluri multe.

Reclamă

Pe când, la CFR, contează foarte mult rezultatul. Și când am fost eu acolo, a contat rezultatul mai mult decât frumusețea jocului așa… să vadă spectatorul. Acuma, ce-i mai bine? Să joci urât și să câștigi sau să joci frumos și să pierzi? Jocul se uită că a fost urât după o săptămână și rămân rezultatele.

Așa se vorbește de vreo cinci ani (n.r. că CFR Cluj are un lot îmbătrânit) și au tot câștigat campionatele îmbătrâniții aceștia. Trebuie și experiență să ai într-o echipă care se bate la campionat.

Într-adevăr, este bună și infuzia asta de tineri și ceea ce face Farul, dar este, în continuare, un campionat disputat. CFR s-a mai întinerit față de cum era și și-a mai schimbat puțin lotul. Mai au de schimbat, într-adevăr. Le va lua ceva timp până să se închege. Durează și lucrul acesta”, a declarat George Țucudean, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

George Țucudean a câștigat un singur titlu de campion cu FCSB. Însă, în tricoul CFR-ului a obținut de trei ori această performanță.

CFR Cluj și FCSB au remizat

CFR Cluj și FCSB au remizat, 1-1, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. Pentru CFR, a marcat Daniel Bîrligea, în timp ce reușita vicecampioanei României a fost semnată de Florinel Coman.

Cum să ne convină? E a treia oară când conducem şi nu câştigăm. Astăzi nu am ce să le reproşez băieţilor. Până la lovitura liberă nu ţin minte nicio ocazie de-a lor. Mi s-a părut zidul la 12 metri, cred că a fost un penalty la Birligea. Avem trei meciuri bune, dar puţine puncte. Nu câştigi campionatul fără puncte.

E un an de zile în care avem cele mai multe goluri, atacăm, vrem să câştigăm. Dar s-a întâmplat să fie faza asta din nimic. Avem 10 meciuri la rând fără înfrângere, 5 victorii. Moralul ar trebui să fie bun, chiar dacă ştim că suntem la 4 puncte de Farul. Farul e favorită acum, dar trebuie să joace de două ori cu FCSB. Sper să intre cât mai repede Camora şi Boateng.

Petrila a intrat foarte bine, dar ca realizări mai nimic. Birligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Aş vrea să ştiu şi eu ce are, dar cred că nu e nimic grav acum. A zis că nu mai poate să alerge.

Nu ştiu dacă lupta e numai în 3, să vedem dacă Craiova sau Rapid au renunţat. Nu cred, la cum îi ştiu eu. Nu ştiu dacă va fi o luptă în 3, rămâne de văzut asta!”, a spus Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, la finalul meciului cu FCSB, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și