Închide meniul

Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB: „Zici că au venit pe schiuri!” Mesaj clar pentru Gigi Becali: „Poate-l vede şi pe el!”

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 17:41

Reclamă
Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB: „Zici că au venit pe schiuri! Mesaj clar pentru Gigi Becali: „Poate-l vede şi pe el!

Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB. Fostul mare arbitru a criticat jocul fundaşilor centrali ai roş-albaştrilor, Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Iulian Cristea. De asemenea, Porumboiu l-a sfătuit pe Gigi Becali să analizeze jucătorii de profil ofensiv, şi în special, să fie cu ochii pe David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu CFR Cluj, în ultima rundă de play-off. Roş-albaştrii se pregătesc acum de derby-ul cu Farul, care se va disputa luni, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB

Adrian Porumboiu susţine că FCSB este o echipă bună, însa la nivelul fundaşilor centrali, trupa lui Elias Charalambous lasă mult de dorit. Fostul arbitru susţine că roş-albaştrii nu au şanse să câştige titlul în acest an, nici dacă vor ieşi învingători din duelul cu Farul lui Gică Hagi.

Pe de altă parte, Porumboiu l-a luat la ţintă şi pe David Miculescu. Acesta este nemulţumit de jocul prestat de atacantul care a fost titular în derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB, şi susţine despre acesta că „s-a născut talent şi moare speranţă”.

„Echipă bună și FCSB. O echipă bună, dar Doamne, Dumnezeule! Când te uiți la fundașii centrali pe cuvânt zici că au venit pe schiuri de undeva din țările mai înghețate. Ce să joci cu cei doi fundași centrali?!

Reclamă

(n.r. dacă va pierde FCSB va ieși din lupta la titlu?) Da, și dacă nu câștigă tot la fel. Pentru că le va fi greu după aceea. Părerea mea, că singura echipă care merită titlul după ce joacă acum, este Farul. Și tineri, și de perspectivă.

Acolo se uită (n.r. Gigi Becali se uita în zona ofensivă)? Nu știam unde se uită, m-ați luminat și pe mine. E bine să se uite acolo. Poate-l vede și pe Miculescu. S-a născut talent și moare speranță”, a declarat Adrian Porumboiu, conform fanatik.ro.

Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa FCSB-ului

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, a avut un discurs dur la adresa FCSB-ului. În ultimul meci de campionat, formația roș-albastră a remizat cu CFR Cluj, 1-1, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu spune că FCSB dispune de un lot foarte bun, mai puțin când vine vorba de fundașii centrali, pe care îi consideră sub nivelul Ligii 1.

„Au fost cinci echipe cu șanse la titlu, au mai rămas trei. Vor rămâne două și va lua campionatul una. După părerea mea, la ce se joacă, Farul. Restul sunt echipe de moșnegi. Cum să mai iei titlul (n.r. CFR Cluj) cu doi jucători care au peste 75 de ani împreună? Am văzut ce schimbare a făcut cu Hoban… e prea mult. Prostești lumea fotbalului.

Singura echipă care spune ceva e Farul, la ora actuală. De Rapid nu avem ce să vorbim. La FCSB e gălăgie multă, dar fotbal puțin. Ei au un lot foarte bun, dar au niște fundași centrali primitivi rău de tot, nu știu de unde i-a adus. Nu sunt de nivelul competiției”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și