Închide meniul

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Colţescu, după Farul – FCSB 0-1: „Vă reamintesc ce striga patronul unei echipe de la lojă!”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 9:30

Reclamă
Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Colţescu, după Farul – FCSB 0-1: „Vă reamintesc ce striga patronul unei echipe de la lojă!

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Sebastian Colţescu, după Farul - FCSB 0-1

Sebastian Colţescu şi Adrian Şut, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Sebastian Colţescu, după Farul – FCSB 0-1. Fostul patron de la Vaslui a transmis clar că penalty-ul a fost acordat greşit de către central, în duelul de la Ovidiu, şi a amintit de celebrul moment în care Gigi Becali îi striga numele acestuia în timpul unui meci, de la lojă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 55 al duelului dintre Farul şi FCSB, la un duel din careu dintre Adrian Şut şi Tudor Băluţă, Sebastian Colţescu a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Darius Olaru, iar roş-albaştrii au obţinut toate cele trei puncte.

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Sebastian Colţescu, după Farul – FCSB 0-1

Adrian Porumboiu nu-şi poate explica cum Sebastian Colţescu a dictat penalty la faza respectivă. Fostul patron de la Vaslui a declarat că Adrian Şut era dezechilibrat înaintea duelului cu Tudor Băluţă.

De asemenea, Porumboiu a mai declarat că Sebastian Colţescu ar fi trebuit să verifice la arbitrajul video faza din minutul 55. Fostul patron de la Vaslui a mai spus că dacă ar fi fost preşedintele CCA, nu i-ar mai fi permis lui Sebastian Colţescu să arbitreze.

Totodată, acesta a mai amintit şi de momentul celebru în care Gigi Becali îl strigă pe Sebastian Colţescu din lojă, la meciul dintre FCSB şi Unirea Urziceni, din 2009.

Reclamă

„N-ai ce să explici. E jenant. Nu ai cum să dai penalty la faza aia. N-ai niciun element. Era plasat bine. La Colţescu, evoluţiile astea sunt precum un deja-vu. A mers bine 4-5 ani, dar când are ceva în cap, o duce la sfârşit.

Nu mai are rost să vă reamintesc ce striga patronul unei echipe, de la lojă: `Colţescule, Colţescule`. Altu, ce maşină i-a dat. A comis-o. Orice am spune noi, că a fost uşor, că a fost atingere, nu ai cum.

Nu poate să cadă jucătorul, Şut. Cade dinainte. Era dezechilibrat, dar nu de la atingere sau de lovirea lui Băluţă. Era deja pe jos.

Reclamă 4 / 0/3

El, din camera VAR, când vedea reluările, Bîrsan, care e arbitru FIFA, îi spunea foarte clar să se ducă să vadă reluarea. Dacă eşti arbitru, dar dacă eşti mămăligă de arbitru şi faci nişte hore, nişte sârbe…

Adrian Porumboiu: „Nici vorbă de penalty!”

De ce ai VAR? Procedura îţi spune să te duci, pentru conştiinţa ta. Dacă te-ai păcălit? Dacă ai instrument, de ce nu te duci? Colţescu a prins-o p-asta şi pe alta nu o mai prindea poate.

(n.r. – dacă trebuia repetat penalty-ul pentru că jucătorii erau în careu) Am spus, numai ăia de pe plajă nu erau în careu. Trebuiau aşteptaţi şi ăia. Nu ai cum. Eu dacă vă spun dinainte… Noi n-am câştigat niciun meci la Vaslui, cu el. Are din astea. Înainte le făcea des. Am anticipat asta, chiar mă întrebam cât îl mai ţine. Decizia este una inexplicabilă.

(n.r. – despre Colţescu şi pariurile) Nu, nu pot să spun ce nu ştiu. Ceea ce ştiu sigur este că a fost un arbitru care, dacă eram la CCA, se lăsa demult de arbitraj. N-are ce căuta. Cu un palmares atât de întunecat, cu atâtea combinaţii, atâtea echipe care, atunci când aveau nevoie, îl puneau pe Colţescu…Bă, mai ai puţin şi ieşi, ieşi, mă, cu fruntea sus.

Dacă eşti de bună-credinţă, du-te şi vezi la VAR. Cu toate că plasamentul este perfect. Opriţi comentariile cu penalty uşor. Nici vorbă de penalty. Punct”, a declarat Adrian Porumboiu, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și