Închide meniul

Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB: „Penalty a la Colțescu. Cine e la VAR?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 0:01

Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB: „Penalty a la Colțescu. Cine e la VAR?

Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în Farul - FCSB

Faza la care Sebastian Colţescu a acordat lovitură de la 11 metri / Captură Orange Sport

A apărut verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a Ligii 1. Arbitrul a considerat că Adrian Şut a fost faultat în careu de Tudor Băluţă şi a acordat punctul cu var. De la 11 metri, Darius Olaru a deschis scorul la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a protestat vehement, dar nu a putut să îl convingă pe Colţescu să îşi schimbe decizia. „Centralul” a considerat că faultul a fost clar şi nici măcar nu a vrut să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR.

Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB

În minutul 55 al meciului de la Ovidiu, dintre campioana și vicecampioana României, Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Jucătorul de la FCSB a căzut în careul constănţenilor. Adrian Porumboiu e convins că penalty-ul nu trebuia acordat şi l-a făcut praf pe Colţescu.

Penalty a la Colțescu. Nu ai cum să dai așa ceva! (n.r. râde zgomotos). VAR trebuia să intre, greșeala e flagrantă. Cine e la VAR? Eu știu cine, dar vă întreb așa… (n.r. Marcel Bîrsan e arbitru VAR). Am crezut că s-a schimbat Colțescu. A stat o perioadă departe de alte lucruri, dar acum și-a revenit la starea lui de acum 7-8 ani. E inadmisibil”, a spus Adrian Porumboiu pentru prosport.ro.

Pentru mine nu a fost fault. Şut a încercat să dribleze cu o minge invizibilă şi a dat în piciorul lui Băluţă. Pentru mine nu e penalty. Iar reacţia lui Şut, parcă îi dăduse cu satârul! Se împiedică de acesta. Veşnica acoperire regulamentară pe undeva o are Colţescu!”, a declarat comentatorul Digi Sport.

Reclamă

De asemenea, Gică Hagi a făcut imediat o criză de nervi pe bancă. „A văzut toată lumea!” i-a strigat managerul Farului arbitrului. Sebastian Colţescu a venit la marginea terenului pentru a-l calma.

„Tu ai fi acordat penalty?”. Reacţia sinceră a lui Adrian Şut

Am vrut să dau o pasă cu călcâiul, m-a lovit, cred că s-a şi auzit. Nu cred că am decis eu meciul, ci Olaru, care a înscris din penalty. Era o presiune uriaşă.

(Reporter: Tu ai fi acordat penalty) Nu ştiu să vă zic exact, pot să vă să spun că a fost contact. M-a lovit, s-a şi auzit. Nu sunt arbitru, probabil s-a verificat şi la VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să zic decât că mă bucur că sunt apreciat pentru randamentul pe care îl dau pe teren. E important să fii lăudat, dar e important să rămân cu picioarele pe pământ. Ştiu cât de mult muncesc„, a declarat Adrian Şut la digisport.ro.

A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări, la pauză, în Farul – FCSB

A fost 0-0 după primele 45 de minute ale confruntării de la Ovidiu, dintre campioana şi vicecampioana României. Nemulţumiţi de rezultat, roş-albaştrii au introdus doi noi jucători la pauză.

David Miculescu şi-a făcut apariţia la începutul reprizei secunde. Acesta l-a înlocuit pe Andrea Compagno, cel care a fost unul dintre cei mai activi jucători ai FCSB-ului. În prelungirile primei reprize, italianul putea deschide scorul. A trimis mingea în poartă din centrarea lui Octavian Popescu, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Şi Damjan Djokovic a intrat pe teren. Croatul fost introdus în locul lui Ovidiu Popescu. Mijlocaşul de 33 de ani era titular incontestabil în startul sezonului, dar apoi nu a mai fost pe placul patronului. Gigi Becali a fost convins că Ovidiu Popescu dă un randament mai mare decât fostul jucător de la CFR Cluj.

Surprinzător, pe teren a fost păstrat fundaşul central Siyabonga Ngezana, care primise cartonaş galben încă din startul partidei. Sud-africanul era expus şi risca să fie eliminat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și