Închide meniul

Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a ieşit la atac: „Mai trebuiau pistoale să ne împuşte! Ca ăia care sparg bănci”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 februarie 2024, 8:48

Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a ieşit la atac: „Mai trebuiau pistoale să ne împuşte! Ca ăia care sparg bănci

Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a a ieşit la atac

Adrian Porumboiu / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a ieşit la atac. Porumboiu şi-a adus aminte de un meci arbitrat de Istvan Kovacs pe vremea când era patron la FC Vaslui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu este „urmărit” şi acum de perioada când era patronul celor de la FC Vaslui. Porumboiu spune că Istavn Kovacs este arbitrul care i-a provocat „cel mai mare coşmar”. Afirmaţiile au venit în contextul în care a apărut informaţia conform căreia Istvan Kovacs va fi singurul arbitru român la EURO 2024. Porumboiu nu l-a menajat nici pe Sebastian Colţescu.

Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a ieşit la atac

”Îmi pare rău pentru că la UEFA nu-l mai văd pe Ovidiu Hațegan, sper să revină, dar îl văd în schimb pe un arbitru care are bolovani grei în spate. Acasă are multe obligații și-l fac să presteze un arbitraj mocirlos.

Nici nu mă uit la meciurile pe care le arbitrează acest Kovacs. Nici dacă ar arbitra finală de Champions League sau de Campionat Mondial, nu m-aș uita la ea. Pentru că știu ce a făcut. Mi-a provocat singurul coșmar din fotbal, la un Astra – Vaslui, jucat la Ploiești. Mai trebuiau pistoale să ne împuște.

Ce mi-e Colțescu, ce mi-e Kovacs. Dacă îi pui pe amândoi înseamnă jaful jafurilor. Ca ăia care sparg bănci împreună. Îi numesc teroriști ai arbitrajului, iar Vassaras, care nu le știe trecutul, continuă să-i delege. Ei sunt foarte buni, duc treaba până la capăt. Nu te lasă la greu”, a spus Adrian Porumboiu în emisiunea de pe Youtube „Templul Fotbalului”.

Reclamă

Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe Kovacs şi după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3

Fostul arbitru şi, ulterior, fostul patron al lui FC Vaslui, nu l-a menajat pe Istvan Kovacs, după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3.

N-am văzut meciul dintre Sepsi şi Craiova, aveam şi alte treburi. Dar eu nu mă uit la Istvan Kovacs, indiferent de nivelul la care arbitrează. Eu ştiu ce a făcut înainte, multe chestiuni ştiu, deci mă aştept la orice de la el. Locul la EURO era al lui Haţegan, nu al lui Kovacs. Eu pe Istvan Kovacs nu l-as ţine nici măcar în prima ligă.

Dar nu pot să îl înjur pe Vassaras pentru că politica asta a lui avantajează arbitrii români. Probabil nu e refăcut complet Haţegan”, a declarat Adrian Porumboiu pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și