Închide meniul

Adrian Porumboiu râde de transferul lui Billel Omrani la FCSB: „Wesley arată mai slab decât el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 septembrie 2022, 20:41

Adrian Porumboiu râde de transferul lui Billel Omrani la FCSB: „Wesley arată mai slab decât el!

Adrian Porumboiu râde de Billel Omrani după ce acesta a prins un transfer la FCSB

Billel Omrani, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Adrian Porumboiu râde de Billel Omrani după ce acesta a prins un transfer la FCSB. Fostul patron de la FC Vaslui susține că brazilianul Wesley are o greutate mai mică decât noul jucător al roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu s-a amuzat pe seama kilogramelor în plus ale lui Billel Omrani. L-a comparat pe acesta cu Wesley, fostul brazilian pretrecăreț de la FC Vaslui, care s-a retras din activitate în urmă cu șase ani.

Adrian Porumboiu râde de Billel Omrani după ce a prins un transfer la FCSB

Eu m-am întâlnit cu Wesley acum câteva luni, arăta mai slab decât cum arată Omrani acum. Stați puțin, Wesley era fotbalist. Omrani mai are până să ajungă la valoarea lui Wesley. Glumim, e emisiune de bună dispoziție. Poate să devină, e fotbalist bun și cred că a venit să joace. Dacă reușește să îl pună pe picioare, e mare lucru”, a spus Adrian Porumboiu, conform playsport.ro.

Omrani este ultima mare lovitură pe care a dat-o Becali, după ce i-a transferat pe David Miculescu şi Andrea Compagno. Latifundiarul din Pipera i-a pus pe masă francezului un contract pe un an, cu opţiune din partea clubului de prelungire pe încă două sezoane.

Billel Omrani a fost deja prezent la baza de antrenament a lui FCSB şi a fost în tribunele Arenei Naţionale la remiza înregistrată de roş-albaştri cu FC Voluntari, scor 1-1.

Reclamă

Cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB

S-a aflat cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB. Patronul vicecampioanei României a anunţat ce negocieri a purtat cu fostul atacant al campioanei CFR Cluj.

La începutul anului, Gigi Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să o lase pe CFR Cluj pentru a veni la FCSB. Omrani a devenit liber de contract la sfârşitul sezonului trecut.

Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. Dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Billel Omrani, extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB

Atacantul francez, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că nu se află la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Fostul vârf al lui CFR Cluj își dorește să revină la cea mai bună formă și să-și ajute echipa să câștige titlul în Liga 1 și să se califice în primăvara europeană.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu FCSB. Acum trebuie să lucrez și să câștigăm meci de meci. Trebuie să câștigăm și în Europa și în campionat și sper să câștigăm titlul anul acesta și să trecem de grupe în Conference League.

Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile să ating potențialul maxim și voi munci mult pentru asta. M-am pregătit și săptămâna trecută cu echipa, cred că am mult de lucru cu preparatorul fizic, eu sunt perseverent și vreau să joc.

Îmi place fotbalul și vreau să arăt la toată lumea că sunt pregătit. Cred că după pauza internațională voi fi pregătit. Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin de mai mult timp, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici.

Mereu când am venit aici ca adversar stadionul a fost plin, incredibil, mi-a plăcut dintotdeauna atmosfera. Sper să dau multe goluri și pase de gol și să câștigăm multe meciuri, iar fanii să fie alături de noi”, a declarat Billel Omrani, pentru FCSB TV.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și