Închide meniul

Cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB: „Eşti şomer!”. Câţi bani îi oferă şi ce contract i-a pus pe masă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 17:09

Cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB: „Eşti şomer!. Câţi bani îi oferă şi ce contract i-a pus pe masă

Cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB: "Eşti şomer!"

Billel Omrani va semna cu FCSB / Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

  • Billel Omrani va semna cu FCSB
  • Ce s-a întâmplat la negocierile cu Gigi Becali

S-a aflat cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB. Patronul vicecampioanei României a anunţat ce negocieri a purtat cu fostul atacant al campioanei CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani este ultima mare lovitură pe care a dat-o Becali, după ce i-a transferat pe David Miculescu şi Andrea Compagno. Latifundiarul din Pipera i-a pus pe masă francezului un contract pe un an, cu opţiune din partea clubului de prelungire pe încă două sezoane.

Cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB

La începutul anului, Gigi Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să o lase pe CFR Cluj pentru a veni la FCSB. Omrani a devenit liber de contract la sfârşitul sezonului trecut.

Reclamă

Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. Dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Omul de afaceri nu s-a ferit şi a anunţat ce i-a spus lui Billel Omrani. A făcut public şi salariul pe care îl va încasa atacantul care a jucat din 2016 şi până în acest an la CFR Cluj. Dan Petrescu îl aştepta înapoi în Gruia!

Reclamă

Am dat bani la semnătură, că nu venea degeaba. Salariul e 20.000 de euro (n.r. lunar). La semnătură nu i-am dat mult. I-am zis: ‘Faci figuri? Eşti şomer!’.

A venit la mine acasă. I-am zis: ‘Dacă vrei, poţi să fii cel mai mare!‘”, a dezvăluit patronul lui FCSB.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani a fost în negocieri avansate şi cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut. Turcii erau în căutarea unui atacant pentru a se lupta la titl, dar şi în încercarea de a avea un parcurs cât mai bun în Conference League.

Billel Omrani, mesaj genial pentru Dan Petrescu: „Felicitări, tati!”

Billel Omrani, mesaj genial pentru Dan Petrescu după ce CFR Cluj s-a calificat în grupele Conference League. Antrenorul campioanei a dezvăluit că francezul l-a felicitat prin intermediul unui mesaj.

Omrani cred că e în vacanţă în Franţa. Mi-a dat mesaj după meci: ‘Felicitări, tati!’ Eu mereu m-am înţeles cu el, chiar dacă au mai fost probleme. A rămas un jucător pe care l-am iubit în cariera mea. Dacă vă arăt mesajele pe care mi le-a dat, înţelegeţi ce am fost şi eu pentru el. Acum trebuie să se ajute el, nu mai pot să îl ajut eu„, a spus Dan Petrescu, imediat după ce a reuşit să se califice cu CFR Cluj în grupele Conference League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”