Închide meniul

Adrian Porumboiu ştie cum finala FCSB – CFR Cluj se poate juca în Ghencea: „Să văd cine și dacă mai refuză!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 12:14

Adrian Porumboiu ştie cum finala FCSB – CFR Cluj se poate juca în Ghencea: „Să văd cine și dacă mai refuză!

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1 / Hepta

Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internaţional şi patron la FC Vaslui, ştie cum finala pentru titlu dintre FCSB şi CFR Cluj se poate juca în Ghencea. Acesta a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” au găsit motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Adrian Porumboiu ştie cum finala FCSB – CFR Cluj se poate juca în Ghencea

„Dacă un club plătește să joace pe stadionul Steaua, nu pot să cred că nu i se dă voie. Lasă-l, dacă plătește! Pune chirie, dă 30.000-40.000 de euro și joci. Dacă eram în locul lui Becali, le viram banii în cont înainte, să văd cine și dacă mai refuză.

Are voie să joace FCSB acolo! Pentru că e un stadion construit din bani publici. Nu ar fi frumos să se joace finala campionatului pe Ghencea? Stadion nou, făcut din bani publici, al doilea cel mai mare din țară după Arena Națională…”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit gsp.ro.

Florin Tănase vrea pe Ghencea finala cu CFR Cluj

Florin Tănase a anunțat din nou că jucătorii de la FCSB vor să joace finala cu CFR Cluj pe Ghencea. Gigi Becali susține că va face tot posibilul ca echipa sa să ajungă în premieră pe noul stadion Steaua.

Reclamă

”Ne dorim să jucăm acolo, să vedem dacă vom fi acceptați. Dacă nu, să răspundă în fața instanțelor, pentru că nu este normal să nu fim lăsați să jucăm. Ei fac stadionul din banii noștri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo? Numai în România se poate întâmpla așa ceva, nu înțeleg!”, a răspuns Tănase.

Despre lupta la titlu, FCSB având în acest moment două puncte sub CFR Cluj și 4 peste CSU Craiova, Tănase a afirmat: „Sperăm ca lupta să rămână încinsă până în ultima etapă. Se joacă, se poate întâmpla orice. Lupta este în 3, atât timp cât și Craiova are șanse matematic”, a spus Florin Tănase, după Farul – FCSB 0-4.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și