Închide meniul

Adrian Porumboiu, verdict despre fazele controversate din FCSB – Farul: „Liniile astea ne omoară pe toţi! E foarte clar!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 11:54

Adrian Porumboiu, verdict despre fazele controversate din FCSB – Farul: „Liniile astea ne omoară pe toţi! E foarte clar!

Adrian Porumboiu, verdict despre fazele controversate din FCSB - Farul

Adrian Porumboiu şi golul anulat al lui Louis Munteanu/ Hepta, captură Orange Sport

Adrian Porumboiu a oferit un verdict despre fazele controversate din partida FCSB – Farul, încheiată cu scorul de 1-1. Fostul patron de la Vaslui a analizat atât golul anulat al Farului, cât şi penalty-ul acordat constănţenilor, şi a tras concluziile. Acesta a transmis că reuşita lui Louis Munteanu nu ar fi trebuit anulată, iar lovitura de pedeapsă a fost acordată corect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a reuşit să o egaleze pe FCSB în minutele de prelungiri, după ce Joyskim Dawa l-a faultat pe Mihai Popescu. Ionuţ Larie a transformat penalty-ul acordat de Horaţiu Feşnic, după consultarea arbitrajului video.

Adrian Porumboiu, verdict despre fazele controversate din FCSB – Farul

Adrian Porumboiu a declarat că Joyskim Dawa a comis o imprudenţă în careu, atunci când l-a lovit pe Mihai Popescu, astfel că arbitrul a luat decizia corectă. Acesta consideră că faza nu a fost deloc controversată, fiind de părere că faultul a fost evident.

„Nu pare deloc interesantă și mi se pare că discutând despre regulile jocului se întâmplă următorul fenomen. Atacantul lovește mingea, se pune întrebarea dacă ar fi lovit cumva mingea apărătorul Dawa cu capul nici vorbă.

Dar cine a lovit mingea? Atât este important. Restul nu mai contează. Mingea este lovită de jucătorul din atac, iar din spate vine și îl lovește cu capul în țeastă. Deci este o imprudență care un se poate sancționa decât cu lovitură liberă directă, adică penalty.

Reclamă

Nici vorbă să fie o fază dificilă. Arbitrul fiind aproape de fază nici n-avea nevoie de VAR la o asemenea fază. Sunt foarte dese astfel de atacuri imprudente. Că l-a lovit ușor, că l-a dat pe spate…”, a declarat Adrian Porumboiu, conform fanatik.ro.

„Nu ştiu cum au văzut ofsaid!”

De asemenea, Porumboiu a oferit declaraţii şi despre golul anulat al lui Louis Munteanu, fiind de părere că liniile trase de VAR au fost greşite, iar atacantul lui Gică Hagi se afla în poziţie regulamentară. Acesta a subliniat că picioarele fundaşului de la FCSB depăşeau linia careului mic, în timp ce vârful de la Farul se afla în afara lui.

„Sunt două faze care trebuie comentate și cred că tehnica asta ne omoară pe toți cumva pentru că sunt liniile trase în care nu mai ai încredere că poziția jucătorului atacant la un moment dat când este trasă linia este la un moment dat în spate cu roșu.

Reclamă 4 / 0/3

Poziția pare, nu pot să mă pronunț pentru că nu am încredere în liniile trase, dar după linia trasă nu știu cum au văzut că este ofsaid. Dacă urmăriți cu atenție vedeți că jucătorul în alb, mă refer la Munteanu, e undeva în spate pentru că piciorul apărătorului Dawa este mai aproape de linia porții decât mingea.

Dar ce-o fi gândit? O fi avut altă… liniile alea cum se trag și vă dați seama dacă durează 7-8 minute să tragi niște linii și să te pronunți… Cu cât stau mai mult, în unele situații se ia decizia corectă și în altele dacă stai iei decizia greșită.

Eu cred după opinia mea că este o fază care trebuie judecată în momentul în care pleacă mingea din piciorul atacantului sau celui care centrează. Acolo este baza și dacă mingea este la nivelul atacantului, atenție, nu mai vorbim de poziția jucătorilor, aia e clar, se vede că e un picior în spate, poziția mingii în momentul în care se transmite către atacant care a trimis mingea în poartă”, a mai spus Porumboiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și