Închide meniul

Joyskim Dawa, după ce a comis un penalty, în FCSB – Farul 1-1: „Am fost șocat, orice e posibil în fotbal. Un cadou”

Dan Roșu Publicat: 6 februarie 2024, 8:27

Reclamă
Joyskim Dawa, după ce a comis un penalty, în FCSB – Farul 1-1: „Am fost șocat, orice e posibil în fotbal. Un cadou

Joyskim Dawa, după ce a comis un penalty, în FCSB - Farul 1-1

Joyskim Dawa, în timpul unui meci - Profimedia Images

Joyskim Dawa a avut o reacţie vehementă după ce a comis un penalty, în FCSB – Farul 1-1, chiar în minutele de prelungiri ale partidei. Larie a transformat cu emoţii şi i-a făcut cadou un punct lui Gică Hagi, la împlinirea vârstei de 59 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Ion Crăciunescu a dat verdictul că a fost penalty la duelul dintre Dawa şi Mihai Popescu, fundaşul gazdelor e de altă părere şi a criticat dur decizia luată de Horaţiu Feşnic, după ce a consultat VAR.

Joyskim Dawa, reacţie vehementă după ce a comis un penalty, în FCSB – Farul 1-1

„Sunt dezamăgit. Am făcut un meci foarte bun împotriva unei echipe bune. Am primit acest gol la final. Cred că a fost un cadou din partea arbitrului. Asta ne-a costat câteva puncte, dar trebuie să mergem înainte.

Am fost șocat, dar orice e posibil în fotbal. Am văzut reluarea. Coman și Olaru sunt importanți pentru noi. Campionatul e lung. Avem play-off-ul, va fi greu. Trebuie să ne concentrăm, luăm meci cu meci și vom vedea după.

Toate meciurile sunt grele, nu ai meciuri ușoare. Trebuie să ne concentrăm să scoatem maximum pentru play-off. Toate echipele din play-off sunt contracandidate, nu doar CFR sau Farul. Trebuie să ne concentrăm asupra tuturor echipelor”, a spus Dawa, la finalul meciului.

Reclamă

Ion Crăciunescu a analizat fazele controverersate din FCSB – Farul 1-1

Fostul mare arbitru român a analizat deciziile luate de Horaţiu Feşnic şi VAR în partida de pe Arena Naţională.

FCSB şi Farul au încheiat la egalitate partida, dar fazele controversate nu au lipsit. Campioana sezonului trecut a avut un gol anulat în minutul 58, pentru un un presupus offside la Louis Munteanu, în timp ce în minutul 90+5, Larie a restabilit egalitatea dintr-un penalty acordat după un fault făcut de Dawa în careu.

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, a fost surprins de faptul că reuşita lui Munteanu a fost anulată pentru poziţie de offside. În ceea ce priveşte faza de la penalty, Crăciunescu susţine că Feşnic a luat decizia corectă de a acorda lovitură de la 11 metri pentru echipa condusă de Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„(n. red. la golul anulat al lui Louis Munteanu) Eu nu înțeleg linia aceea groasă. După părerea mea, nu e ofsaid.

(n. red. faza penalty-ului) La penalty, Popescu joacă mingea. Când o joacă, o face într-un mod normal. Nu se duce cu capul spre adversar. Lovește mingea cu capul, iar apoi se trezește lovit de capul adversarului.

El nu trebuie să dea capul înainte. A lovit mingea în mod firesc și adversarul vine și îl lovește în cap. Da, Dawa îl lovește în cap. El nu dă capul pe spate ca să joace mingea într-o poziție normală. După părerea mea, decizia este corectă„, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și