Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Rus, la momentul adevărului: „Serie B din Italia e peste campionatul din România”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 11:33

Adrian Rus, la momentul adevărului: „Serie B din Italia e peste campionatul din România

Adrian Rus, la momentul adevărului: "Serie B din Italia e peste campionatul din România"

Adrian Rus, în tricoul României / Hepta

Adrian Rus s-a aflat la momentul adevărului şi ne-a dezvăluit că Serie B este mai puternic decât Liga 1 şi decât prima ligă din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu pot spune că m-am acomodat sută la sută la Pisa, dar am şi doi colegi români. Marius, care e mai vechi şi mă ajută să mă acomodez acolo. E puţin mai greu cu limba, cei de acolo nu prea vorbesc engleză, mă refer la stafful tehnic.

Adrian Rus, la momentul adevărului: „Serie B din Italia e peste campionatul din România”

Este un pas înainte pentru mine şi îmi doresc să promovez. Suntem puţin departe de promovare, dar sper să ne revenim cât mai repede. Am semnat la Pisa pentru că principalul obiectiv e promovarea.

Serie B este un campionat puternic. Am evoluat în Ungaria şi România şi eu zic că este peste.”, a spus Rus, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Şi cifrele îi dau dreptate lui Rus. Valorea de piaţă a Serie B este evaluată de transfermarkt.de la 523 de milioane de euro, în timp ce Liga 1 e cotată la 204 milioane de euro. Prima ligă din ţara vecină e cotată la 136 de milioane de euro.

Reclamă

Mihai Stoica surprinde după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Mihai Stoica a avut o declaraţie suprinzătoare, după o nouă înfrângere suferită de FCSB în Liga 1. Managerul roş-albaştrilor este convins că trupa lui Nicolae Dică păstrează şanse considerabile la titlu.

FCSB a suferit o nouă înfrângere şi traversează o perioadă de criză. Trupa pregătită de Nicolae Dică a pierdut în faţa Universităţii Craiova, scor 1-2, şi rămâne pe locul 14 în clasamentul Ligii 1, cu doar opt puncte. Cu toate acestea, MM Stoica este încrezător şi declară că este doar o chestiune de timp până când echipa îşi va reveni.

Update: „Am lansat un pariu, dar probabil n-am fost suficient explicit. Reformulez.

Reclamă 4 / 0/3

Din etapa viitoare până la sfârșitul sezonului vom acumula cele mai multe puncte dintre cele 16 grupări înscrise în Superliga. Doar să nu se/ne termine VAR-ul până atunci„, a venit cu lămuriri MM, pe reţelele sociale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și