Închide meniul

Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2024, 13:09

Reclamă
Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun financiar

Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB

Adrian Şut, la sărbătoarea FCSB-ului / Colaj Instagram/Profimediaimages

Adrian Şut este aproape de transferul carierei, după ce a câştigat titlul cu FCSB. Mijlocaşul defensiv în vârstă de 25 de ani ar putea pleca în această vară de la campioana României. Îşi poate îndeplini visul şi să joace împotriva lui Real Madrid şi a Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O echipă de tradiţie din Spania a pus ochii pe jucătorul care poate face parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Cu o cotă de piaţă de 2.3 milioane de euro, Şut este tot mai aproape de a da lovitura.

Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB

Potrivit prosport.ro, Real Oviedo este echipa care insistă pentru transferul lui Adrian Şut. Reprezentanţi ai clubului care are o istorie de 98 de ani au fost la Bucureşti pentru a-l monitoriza pe mijlocaşul FCSB-ului.

Gigi Becali este dispus să se despartă de Adrian Şut, dar cere 3 milioane de euro pentru a-l ceda definitiv. Spaniolii aşteaptă să vadă dacă vor obţine promovarea în La Liga. În prezent, Oviedo este pe locul 8 în liga secundă, dar îi despart numai 3 puncte de ocupantele locurilor care duc la barajul de promovare.

La Real Oviedo a jucat Marius Lăcătuş, între 1991 şi 1993. Adrian Şut a fost jucător de bază în acest sezon la FCSB, echipă pentru care a înscrie 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 40 de meciuri din toate competiţiile.

Reclamă

De transferul lui Şut s-ar fi mai interesat, în ultima perioadă, Athletic Bilbao, FC Porto, dar şi echipe din MLS.

Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului, care se va desfăşura după duelul cu CFR Cluj. Mijlocaşul a transmis un mesaj clar şi despre şansele sale de a fi convocat la EURO 2024, după ce a devenit campion alături de roş-albaştri.

Ne bucurăm că am reuşit să terminăm cât mai repede acest campionat, să fim campioni, asta e cel mai important.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea îşi doreşte, de când se apucă de fotbal, să câştige un titlu. Ne bucurăm că am reuşit să-l câştigăm, majoritatea dintre suntem la primul titlu, mai sunt colegi care au experienţa aceasta trăită, dar noi suntem foarte fericţi că am reuşit să-l câştig. Dăm drumul la treabă din nou acum!

Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi până în acest moment, suntem foarte fericţi pentru ei. Avem câte o dorinţă fiecare, se vor rezolva toate. (N.r. Îl aşteptaţi şi pe Gigi Becali la petrecerea de titlu) Dacă dânsul consideră că vrea să fie alături de noi, îl aşteptăm cu mare drag, ne-am bucura să fie alături de noi.

Sper să fiu sănătos, să joc meci de meci, şi dacă Mister consideră că trebuie să fiu convocat, cu siguranţă o să fiu cel mai fericit”, a declarat Adrian Şut.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și