Închide meniul

Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!”

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 11:58

Reclamă
Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!

Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Adrian Şut şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia, Hepta

Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului, care se va desfăşura după duelul cu CFR Cluj. Mijlocaşul a transmis un mesaj clar şi despre şansele sale de a fi convocat la EURO 2024, după ce a devenit campion alături de roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi trofeul de campioană după duelul cu CFR Cluj, de pe teren propriu, care se va desfăşura pe 11 mai, de la ora 20:30.

Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului:

Adrian Şut a transmis că este foarte fericit, după ce a câştigat primul său titlu, alături de FCSB. Mijlocaşul a transmis că jucătorii roş-albaştri vor fi în continuare concentraţi pe ultimele trei meciuri din acest sezon.

Şut a mai transmis că Gigi Becali este aşteptat cu mare drag la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Mijlocaşul a subliniat, totodată, că îşi doreşte să rămână sănătos până la finalul sezonului, în speranţa că va fi convocat la EURO 2024.

„Ne bucurăm că am reuşit să terminăm cât mai repede acest campionat, să fim campioni, asta e cel mai important.

Reclamă

Toată lumea îşi doreşte, de când se apucă de fotbal, să câştige un titlu. Ne bucurăm că am reuşit să-l câştigăm, majoritatea dintre suntem la primul titlu, mai sunt colegi care au experienţa aceasta trăită, dar noi suntem foarte fericţi că am reuşit să-l câştig. Dăm drumul la treabă din nou acum!

Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi până în acest moment, suntem foarte fericţi pentru ei. Avem câte o dorinţă fiecare, se vor rezolva toate. (N.r. Îl aşteptaţi şi pe Gigi Becali la petrecerea de titlu) Dacă dânsul consideră că vrea să fie alături de noi, îl aşteptăm cu mare drag, ne-am bucura să fie alături de noi.

Sper să fiu sănătos, să joc meci de meci, şi dacă Mister consideră că trebuie să fiu convocat, cu siguranţă o să fiu cel mai fericit”, a declarat Adrian Şut.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB

Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB! Kiki este pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, dar Farul îşi doreşte foarte mult să îl păstreze.

Echipa antrenată şi patronată de Gică Hagi i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Kiki. El ar avea la Farul un salariu de două ori mai mare decât cel din prezent.

”Farul i-a făcut o ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual. Băiatul n-a luat încă o decizie. Și nici nu va lua înainte de sfârșitul campionatului.

Își face treaba liniștit până la capăt, după care vom hotărî împreună ce face în continuare. Sigur, ar fi putut semna oriunde din iarnă, fiind în ultimele șase luni de contract, dar i-am promis lui Hagi că nu discutăm nimic, nicăieri, înainte să se termine sezonul.

Kiki are cota actuală și datorită muncii lui, dar și expunerii pe care i-a oferit-o Farul. Prin urmare, e o formă de respect pentru club, pentru colegi, pentru staff să se focuseze deocamdată pe atingerea obiectivului actual. Apoi, e timp pentru toate”, a declarat agentul lui Kiki, Mihai Joița, citat de sportpesurse.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și