Închide meniul

Adrian Şut aşteaptă transferul în străinătate: „Nu depinde de mine. Dacă s-ar înţelege cluburile…”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 ianuarie 2023, 14:12

Adrian Şut aşteaptă transferul în străinătate: „Nu depinde de mine. Dacă s-ar înţelege cluburile…

Adrian Şut

Adrian Şut, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Adrian Şut aşteaptă transferul în străinătate, dar e cu gândul la FCSB până când Gigi Becali va spune „da” unei oferte. Finanţatorul roş-albaştrilor cere 3 milioane de euro pentru mijlcaşul său. Mijlocașul de 23 de ani a evoluat în 18 meciuri pentru roș-albaștri în actualul sezon, și a marcat două goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am muncit foarte mult în perioada în care am fost accidentat. Este foarte bine când cineva mă laude. Eu m-am antrenat mereu la fel, am muncit mult şi am încercat să dau tot la meci. Eu nu sunt implicat în discuţii, eu sunt cu gândul aici, mâ gândesc la FCSB. Nu s-a pus problema să plec.

Adrian Şut aşteaptă transferul în străinătate

Nu ştiu dacă m-aş vedea în Turcia. Nu depinde de mine. Dacă s-ar înţelege cluburile, atunci da, dar acum mâ gândesc la Steaua (n.r. – FCSB). Mi-aş dori să prind naţionala şi să iau titlul cu FCSB.

Suntem puţini obosiţi, am făcut o pregătire foarte bună şi aşteptăm să începem campionatul. Aşteptăm să câştigăm primul meci. A fost o perioadă de acumulare. Am încărcat foarte mult. Din cauza asta au venit înfrângerile. Nu vă pot spune când se vor vedea efectele pregătirii.

Adrian Şut, cotat la 1 milion de euro

Neubert ştie cel mai bine când se vor vedea efectele. Noi sperăm să se vadă de la primele meciuri, să fim victorioşi. Am făcut mai mult cu mingea, au fost diferite antrenamentele”, a spus Şut.

Reclamă

Trabzonspor, Sparta Praga și FC Copenhaga sunt echipele care şi-au manifestat interesul de a-l transfera pe Adrian Şut. Preţul cerut de patronul lui FCSB a fost principala problemă. Un milion de euro este cota de piaţă a lui Şut, potrivit Transfermarkt.

Salariul lui Deian Sorescu la FCSB!

Salariul lui Deian Sorescu la FCSB este unul important pentru Liga 1. Mai mult, Gigi Becali a plătit 50.000 de euro pentru împrumutul de la Rakow, până la finalul sezonului. Conform gsp.ro, jucătorul cotat la 1.5 milioane de euro va încasa lunar 16.500 de euro, până la finalul împrumutului de la gruparea poloneză.

În situația în care jucătorul va fi transferat definitiv, Gigi va plăti 950.000 de euro și îi va oferi un contract pe trei ani. Mai mult, și salariul lui va ajunge la 19.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Creșterea este una uriașă pentru jucătorul cu două goluri marcate în Polonia, în această campanie. La Dinamo, el câștiga 2500 de euro pe lună, având la vremea respectivă unul dintre cele mai mici salarii din ”haită”.

Gigi Becali are mare încredere în Deian Sorescu, astfel că acesta va avea o clauză de reziliere a contractului uriașă, 10 milioane de euro. La FCSB, el va juca, cel mai probabil, pe postul de fundaș dreapta. Asta chiar dacă el poate acoperi ambele flancuri și din postura de extremă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și